RT Marketing Begrippen
Image default
Marketing

Bedrukte kartonnen dozen – Uw dozen leverancier

Bedrukte kartonnen dozen

Kartonnen dozen worden steeds meer het visitekaartje van uw bedrijf, vooral wanneer er minder fysieke winkel bezoeken plaats kunnen vinden. Het ontvangen van een mooie kartonnen doos is het eerste contact wat een klant heeft met uw bedrijf. De eerste indruk kan zelf bepaald worden doormiddel van een mooie bedrukking van de kartonnen doos. Dit laat een verzorgde indruk achter en op deze manier indirect misschien wel een vervolg order.

Een kartonnen doos kan op verschillende manieren bedrukt worden, door deze opties kan er altijd het gewenste resultaat gecreëerd worden. Er is de optie tot een Flexo druk, zeefdruk of een full-colour offset. Voor het bedrukken van een kleine hoeveelheid kartonnen dozen wordt er aangeraden om gebruik te maken van een zeefdruk. Bij het gebruiken van een zeefdruk zijn er geen eenmalige kosten nodig om een stempel / cliche te maken.

De tweede optie voor een bedrukte kartonnen doos is het gebruiken van een flexo bedrukking, deze bedrukking is het voordeligst vanaf 250 stuks en meer. Bij deze bedrukking zijn de kosten voor het bedrukken zelf minimaal, de enige hoge kosten die hier aan verbonden zijn is het maken van een cliche (een grote machine geschikte stempel). Door alle vernieuwingen is flexodruk een haarscherpe bedrukking met een sneldrogende inkt.

Tot slot is er nog de full-colour bedrukking, deze bedrukking wordt ook wel cacheren genoemd. Cacheren is bedrukking doormiddel van een full-colour drukvel wat over de doos heen wordt gelegd. Nadat de doos bekleed is met het drukvel wordt de doos afgewerkt met een dispersielak voor een mooie glimmende afwerking. Het mooie bij deze bedrukking is dat er ook met fotobedrukking gewerkt kan worden. Het enige nadeel van cacheren is dat het kostbaarder is dan andere bedrukkingen. Maar voor een mooie glimmende afwerking inclusief fotomateriaal is deze bedrukking soort natuurlijk ideaal.

Heeft u twijfels over welke bedrukking voor uw bedrijf geschikt is? Het team van 123Kartonnen Dozen helpt u graag en kijkt met alle expertise mee welke bedrukking perfect is voor de branding van uw bedrukte kartonnen dozen.