Maak de juiste keuzes als je gaat scheiden met de hulp van een bemiddelaar

30 mrt

Een scheiding maakt veel emoties los. Zeker wanneer je niet zeker bent van de scheiding of wanneer er veel onenigheid is. In beide gevallen is het verstandig om een mediator als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jullie je niet laten leiden door emoties. Hierdoor weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en dat alles eerlijk wordt verdeeld. Vergeet daarbij ook de kinderen niet. Een mediator zorgt ervoor dat jouw kinderen tijdens de scheiding zo goed mogelijk worden opgevangen en dat zij leren begrijpen waarom jullie deze keuze hebben gemaakt.

Wie krijgt de woning na de scheiding?

Het is logisch dat je je afvraagt wat er met je woning moet gebeuren nadat je gaat scheiden. Je woning is immers een van de grootste bezitten die jij en je toekomstige ex-partner hebben. Wanneer je gaat scheiden is het daarom belangrijk om dit goed te regelen. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Blijft een van de twee in de woning wonen na de scheiding? Willen jullie er allebei weg? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door emoties.

Met een scheidingsbemiddelaar verloopt je scheiding soepel

Bij een scheiding komt er veel op je af. Hoe ziet een omgangsregeling met de kinderen eruit? Hoe worden de bezittingen verdeeld? En wat gaat er eigenlijk gebeuren met het koophuis? Al deze vragen worden beantwoord door een meedenkende scheidingsbemiddelaar met jaren ervaring. Wie dit is? Een specialist van Zorgeloosch Scheiden. Hij of zij zorgt er samen met jou en je toekomstige ex-partner voor dat alles goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door je emoties. De ervaren specialisten helpen je met onder andere de juridische afhandeling, het maken van afspraken en met het opstellen van het scheidingsconvenant. Alles geregeld? Dan zorgt Zorgeloosch Scheiden ervoor dat de scheiding wordt ingeschreven bij de burgerlijke stand om deze officieel te maken.