Veel voordelen als u uw raamfolie laat bedrukken door een specialist

26 apr

Wilt u uw raamfolie met patroon laten bedrukken? En wilt u dit laten doen bij een specialist waar je ook terecht kunt voor grootformaatprinting, belettering en drukwerk? Het kan allemaal bij een specialist als Axicom Design. Vakmanschap, veelzijdigheid en creativiteit zijn de kernwaarden van dit bedrijf en de reden dat u een verstandige keuze maakt wanneer u hen inschakelt. Dit alles doen zij tegen concurrerende tarieven en op zeer korte termijn. Naast de drie disciplines: design, print en styling, bieden zij u ook de mogelijkheid om een eigen zitkubus te ontwerpen. Deze poef kunt u laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dus of u nu een zitkubus wilt ontwerpen of raamfolie wilt laten bedrukken, u kunt altijd terecht bij deze specialist.

Verschillende soorten raamfolie laten bedrukken? Schakel een specialist in!

Er zijn veel verschillende soorten raamfolie, zoals speciale zon- en warmtewerende folies, maar ook decoratie- en inbraak- of koudwerende folies. Deze soorten vindt u allemaal bij een specialist als Axicom Design. Deze soorten raamfolie kunt u altijd laten bedrukken met uw logo of andere communicatie-uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Verschillende printers voor het bedrukken van diverse producten zoals een zitkubus of raamfolie

Axicom Design biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van printing en signing. Wilt u bijvoorbeeld raamfolie laten bedrukken of kleine oplages laten afdrukken? Voor beide kunt u bij Axicom Design terecht. Zij beschikken namelijk over diverse printers waarmee zij een breed scala aan producten maken. De kleinformaatprinter is bijvoorbeeld geschikt voor kleine oplages zoals visitekaartjes of A3 posters. De grootformaatprinter print tot 160 breed en op zowel zelfklevend vinyl, canvas, spandoek en behang. Tot slot beschikken ze over een A3-vlakbedprinter die verschillende materialen tot 5 cm dik kan bedrukken. Ook beschikt deze specialist over gespecialiseerde afwerkingsmachines als een snijplotter, postersnijmachine en lamineer- en applicatiewals. Daarnaast kunnen ze u ook van dienst zijn bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus. Want uw kantoor opleuken doet u met een zitkubus.