Wat heeft u aan de doelgroep van de participatiewet?

19 jul

Werknemers uit de doelgroep Participatiewet bestaan uit drie delen. Soms zijn het gehandicapte jongeren die op zoek gaan naar werk. Het kunnen ook mensen zijn die nu in de bijstand zitten en die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De laatste groep bestaat uit mensen die in aanmerking komen voor sociale werkvoorziening. Ondanks de afstand tot de arbeidsmarkt willen deze mensen graag werken en dat schept trouw richting uw organisatie. En door WerkgeversServicpunt West-Brabant in te schakelen heeft u snel uw posities gevuld en maakt u gebruik van de financiële voordelen die deze banen u opleveren.

Meer informatie over de doelgroep, diensten en regelingen over de participatiewet bij deze expert

U wilt graag uw vacatures invullen. Maar ja, waar vindt u geschikt personeel? Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse kortingen en subsidiemogelijkheden. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

Wat heeft u eigenlijk aan Wajongers? Dit legt WerkgeversServicePunt West-Brabant u graag uit. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.