Onze tips voor stoeldoppen

28 jun

Als je het ook zo vervelend vindt dat jouw stoelen zo’n vervelend piepend en krassend geluid maken tijdens het verschuiven, dan zijn stoelpootdoppen de oplossing voor jou! Behalve dat het die vervelende geluiden tegengaat, voorkomt het ook krassen in je … Meer lezen »

In Hengelo een warmtepomp kopen?

25 feb
Rt-marketingbegrippen

Ben jij op zoek naar een goede kwaliteit warmtepomp in Hengelo die jij lang kan gaan gebruiken? Dan ben je hier op het juiste adres belandt. Een goede kwaliteit warmtepomp kan in jouw huis echt een groot verschil maken. Daarom … Meer lezen »

Een kleinere zeilring?

2 dec
Rt-marketingbegrippen

Nestelringen zijn de kleinere varianten van zeilringen. Een nesteling is een kleine ring van metaal. De ring is bedoeld om een bepaald gat mee te versterken. Wanneer je iets ergens aan vast wilt maken door middel van bijvoorbeeld een touw … Meer lezen »

Plantenwand: Voordelen en toepassingen

17 jun
Rt-marketingbegrippen

Ook wel bekend als verticale tuin, de plantenwand is een landschappelijke ingreep op buiten- en/of binnenmuren van gebouwen, die door middel van gespecialiseerde technieken met vegetatie worden bedekt. Het gebruik van vegetatie is een van de opties voor gebouwen om … Meer lezen »