RT Marketing Begrippen
Image default
Aanbiedingen

Drie functies van het e-liquid in een vape

Ben jij net nieuw op het gebied van vapen? Dan is de kans groot dat de term “e liquid” jou niet onbekend is. Maar, we begrijpen goed dat het onduidelijk is wat dit liquid precies doet. Voor een goede vape-ervaring is het belangrijk dat je wel goed begrijpt wat het e-liquid is, aangezien het volgens ons het belangrijkste onderdeel van je vape is. In deze blog noemen we drie functies van het e liquid. Lees dus snel verder!

 

  1. De smaak

Het grootste verschil tussen een sigaret en een vape is dat je zelf de smaak kunt bepalen. Hierin speelt het e-liquid een belangrijke rol: door dit liquid te mengen met een aroma, bepaal jij de smaak van je vape. Deze smaken kun je zo gek niet verzinnen: zo vape je in een zoete fruitsmaak, maar ook in de smaken van verschillende desserts, snoep of warme dranken. Een aroma alleen is vaak niet helemaal de smaak die jij wilt. Nadat jij het aroma hebt toegevoegd, kun je additieven gebruiken om het e-liquid precies in de smaak te krijgen die je wil. Door je e-liquid regelmatig te veranderen, creëer je een gevarieerde ervaring.

 

  1. Het vapen in het algemeen

We noemden net het e-liquid al het belangrijkste onderdeel van de vape, maar waarom eigenlijk? Wanneer jij een hijs neemt van een vape, wordt het e-liquid verdampt door het verwarmingselement in de vape. Hierom is het e-liquid dus enorm belangrijk, want het is letterlijk wat je rookt wanneer je vapet. Veel onderdelen in een vape zijn aanpasbaar, of zijn niet onmisbaar, maar voor het e-liquid geldt dit absoluut niet.

 

  1. Het nicotinegehalte

De kans is groot dat jij bent begonnen met vapen omdat je wilt stoppen met roken. De vape is hier inderdaad een goede oplossing voor; het e-liquid speelt hier een belangrijke rol in. Het e-liquid is namelijk niet alleen te mixen met aroma’s en additieven, maar ook met nicotine. Als jij van plan bent om de vape in te zetten om te stoppen met roken, dan kun je dit doen door slim te mixen. Zorg ervoor dat jij in kleine stappen het nicotinegehalte steeds wat minder maakt. Zo maak je de stap naar het volledige stoppen een stuk kleiner, en kan jouw lichaam hier al langzaamaan aan wennen.

 

Mr. Joy

Ben jij geïnteresseerd in de vape, of andere onderdelen zoals het e-liquid? Neem dan eens een kijkje op de website van Mr. Joy! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de optimale vape-ervaring.

 

https://www.mr-joy.nl/nl/