RT Marketing Begrippen
Image default
Vakantie

5 Redenen waarom je Valencia moet bezoeken met een huurauto

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje. Het is een 2000 jaar oude stad, een van de oudste van Spanje, en er zijn prachtige oude en hedendaagse gebouwen in de hele stad die de stad een bijzondere charme geven.

In Valencia zijn er veel autoverhuurbedrijven. Dit komt omdat je met een huurauto Valencia en andere nabijgelegen steden het makkelijkst en snelst kan verkennen. Voordat je een keuze maakt uit het brede aanbod van huurauto’s, kan je de verschillende autoverhuurdiensten best vergelijken, zodat je een auto kan huren tegen een lage prijs voor de duur van je verblijf. Je kan beslissen om de huurauto’s te vergelijken als je daar bent, vanuit het comfort van je hotel of online alvorens je afreist en de auto bij aankomst op de luchthaven ophalen bij een autoverhuurdienst.

Nu je helemaal klaar bent om Valencia te verkennen, laten we eens kijken naar de top vijf redenen waarom je een bezoek aan Valencia moet brengen.

1. Prachtige stranden

Je denkt misschien niet aan Valencia als een strandbestemming omdat de meeste reisbrochures het historische belang van de stad benadrukken. Toch heeft Valencia een aantal prachtige stranden voor wie op zoek is naar een traditionele strandvakantie.

Je kan met je huurauto naar de stranden bij Arenas rijden, waar je zeven kilometer aan strandhuisjes, ligstoelen en parasols vindt, allemaal vergezeld van een levendige boulevard met restaurants en winkels. Rijd naar het noorden in je goedkope huurauto om het strand van La Malvarorrsa te bereiken. Vanwege de uitgestrektheid en het fijne gouden zand, is dit strand één van Valencia’s meest populaire stranden. U kunt prijzen voor autohuur in Valencia vergelijken bij https://www.autospanje.nl/nl-stad-valencia/ van bedrijven als Dollar, InterRent, Surprice, Sixt, Flizzr, Hertz, National, Enterprise, Firefly, Keddy By Europcar, Europcar, Goldcar, Thrifty, Alamo, Avis, Budget.

2. Verbluffende oude stad

De oude binnenstad van Valencia is een must voor iedereen die naar Spanje komt. Het oudere gedeelte van de stad staat vol met kunst, oude architectuur en vele hedendaagse cafés. De oude stad is ook de thuisbasis van vele beroemde toeristische attracties waaronder de kathedraal, La Lonja de la Seda. Maak optimaal gebruik van je dag door je huurauto op één plek te parkeren en rond te dwalen door de doolhofachtige geplaveide steegjes van de stad.

3. Fantastisch weer

Het weer in Valencia is werkelijk verbazingwekkend, met meer dan 300 dagen zon per jaar. Het heeft een milde winter met heel weinig regen. Dit is de perfecte zonnige Spaanse vakantiebestemming waar iedereen van droomt.

4. Bruisende festivals

Vele toeristen komen in maart naar Valencia om het belangrijkste festival, Las Fallas, mee te maken. Dan verandert de stad twee weken lang in één grote feestzone. Openlucht kunstgalerijen, vuurwerk en een carnavalssfeer begeleiden je in Valencia tijdens dit festival. Er worden nog veel meer waanzinnige festivals gevierd in Valencia en je kan je best hierover goed informeren voor je je reis plant, zodat je bezoek kan samenvallen met één van deze fantastische evenementen.

5. Geweldige architectuur

Valencia is een schatkamer voor wie van oude en nieuwe architectuur houdt. De stad heeft nog overblijfselen van de Romeinse tijd en de Moorse geschiedenis is er achter elke hoek te ontdekken. De Oude Stad heeft een aantal ongelooflijke voorbeelden van architectuur, waaronder Valenciaanse gotiek en art deco. Je zal getuige zijn van veel gebouwen die zijn afgewerkt met de kenmerkende gekleurde keramische tegels van de stad.

Valencia heeft alles wat je maar kan wensen van een vakantiebestemming. Dus huur vandaag nog een auto en vertrek op een ongelofelijke reis.

https://www.autospanje.nl