RT Marketing Begrippen
Image default
Vakantie

De mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Limburg

Ben je al eens in het prachtige Zuid-Limburg geweest? Dan weet je vast wel hoe mooi het daar is. Je waant je bijna in het buitenland. Schitterende glooiende heuvels, beeldschone natuur en gastvriendelijke inwoners. Zuid-Limburg heeft veel te bieden en dit alles is het makkelijkste te bezichtigen met een auto. Een weekendje weg naar dit mooie stukje Nederland is helemaal aan te raden! Dus pak snel je spullen en vergeet niet de volgende locaties te bezoeken.

Drielandenpunt

Als je in Zuid-Limburg bent dan mag je het Drielandenpunt zeker niet overslaan. Op deze plek komen de drie landen Nederland, Duitsland en België bijeen. Een leuk fotomoment! Er is een enorme uitkijktoren van waaruit je een schitterend uitzicht hebt over de drie landen. Ook vind je hier een groot spannend doolhof. Terrasjes zijn er ook genoeg!

Valkenburg

Struinend door de pittoreske straatjes van Valkenburg, waan je je in een totaal andere wereld. Valkenburg doet bijna buitenlands aan, maar dat maakt het absoluut niet minder mooi. De schitterende oude huizen en prachtige kastelen in de omgeving, maken deze plek echt het bezoeken waard. Het is er erg toeristisch en dus meestal erg druk. Maar je kunt er heerlijk winkelen in een van de vele leuke boetiekjes of souvenirwinkeltjes.

Maastricht

Deze prachtige oude stad is één van de mooiste steden van ons land. Je kunt uren dwalen door de eeuwenoude straatjes en naar hartenlust winkelen in de binnenstad. Maastricht is echt een stad waar je in een oogopslag verliefd op bent. Ook de omgeving is werkelijk schitterend. Dus vergeet niet na een bezoek ook nog de natuur rondom Maastricht in te trekken.

Autoverhuur Maastricht

Zoals we in het begin al aangaven, kan je Zuid-Limburg het beste met de auto verkennen. Het is aan te raden om de trein naar Maastricht te nemen. Neem daarna de tijd om de prachtige oude stad op je gemak te verkennen. Boek een leuk hotelletje en de volgende dag naar autoverhuur Maastricht. Huur een auto bij autoverhuur Maastricht en trek de groene heuvels in. Geniet van mooie uitzichten en de beeldschone natuur. Je kunt ook een klassieker huren bij autoverhuur Maastricht. Wat is nou leuker dan helemaal in stijl door de heuvels van Limburg te toeren?

https://adremlimburg.nl/