RT Marketing Begrippen
Image default
Beauty en verzorging

BOTOX, FILLERS & EEN ANTI-AGING HUIDVERZORGING ROUTINE

Van botuline in een injectiespuit tot injecties met collageen en hyaluronzuur, een groot aantal behandelingen belooft rimpels te verminderen, de huid voller te maken en lijntjes weg te werken. Er bestaat geen twijfel over dat ze een verschil kunnen maken voor iemands uiterlijk. Maar in tegenstelling tot plastische chirurgie of peelings, die meer dramatische resultaten opleveren, vervagen veel van deze procedures – en het is weer terug als de effecten zijn uitgewerkt.Bovendien willen veel patiënten die geïnteresseerd zijn in corrigerende injecties zoals Botox® Cosmetic, dermale fillers of Kybella®, niet altijd de rest van hun dagen besteden aan het bezoeken van een dermatoloog voor regelmatig onderhoud.

Na 20 jaar in de sector kan ik er nog steeds niet over uit hoezeer mijn baan om huidverzorging draait! Het is onze missie om mensen te helpen een beter en zelfverzekerder leven te leiden door hen in staat te stellen zelf de controle te nemen over de gezondheid van hun huid. Als Head of Copy bij korean skincare journal, mag ik schrijven over, leren over en experimenteren met de beste huidverzorging op de markt. Onze Korean skincare Health Specialist zit vol met het meest geweldige team van producten en mensen die elke dag echt voor de huid zorgen. Ik ben een vaste klant en heb ongelooflijke resultaten gezien voor mijn nu 50-jaar oude gezicht dankzij Dysport en Botox (om de 3-6 maanden), rimpel-ontspannende neurotoxines die rimpels op het voorhoofd en de oogcontouren gladstrijken; Hyaluronzuur Dermal Fillers (één keer per jaar) om mijn wangen en mijn gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor mijn gezicht een jeugdigere vorm krijgt (zonder de overdreven gevulde wangen van een eekhoorn); PDO-draden (één keer) die mijn verslapte kaaklijn zichtbaar tilden;

Als het op korean skincare huidverzorging aankomt, zijn er zoveel verschillende producten en mogelijkheden zoals COSRX. Dit jaar heb ik me verdiept in BOTOX en fillers. Ik heb een kliniek in Amsterdam gevonden die zich richt op anti-verouderingsbehandelingen met weinig tot geen downtime. Dat lijkt misschien veel “werk”, maar als je naar mij kijkt, zou je niet zeggen dat ik iets aan mijn gezicht heb gedaan. Elke verpleegster in de kliniek hanteert een conservatieve benadering van cliënten.

https://www.kocosmo.nl/