RT Marketing Begrippen
Image default
Sport

De beste tips voor het kopen van voetbalschoenen voor je kind

Is het de hoogste tijd om nieuwe voetbalschoenen voor je kind aan te schaffen? Zijn de huidige voetbalschoenen kapot gegaan? Of is je zoon mogelijk erg hard gegroeid, waardoor de voetbalschoenen te klein zijn geworden? In dergelijke situaties kun je eigenlijk maar één ding doen; zo snel mogelijk nieuwe voetbalschoenen kopen.

Het uitkiezen van de juiste voetbalschoenen kind is echter niet makkelijk. Je hebt met veel factoren te maken, terwijl het aanbod ook bijzonder divers is. Met onderstaande tips maak je de zoektocht een stuk makkelijker voor jezelf.

Tip 1: kijk samen met je kind naar het aanbod

De beste tip is toch wel om sámen naar het aanbod te kijken. Geef aan wat belangrijk bij voetbalschoenen is en laat je kind vervolgens aanwijzen wat hij/zij mooi vindt. Door dit samen te doen, maken jullie al direct een flinke schifting in het uitgebreide aanbod.

Tip 2: durf te investeren

Goedkoop is duurkoop; dit gezegde is ook zeker van toepassing op het aanbod van voetbalschoenen. Als je hele goedkope voetbalschoenen aanschaft, kun je wellicht volgende maand alweer op zoek naar nieuwe voetbalschoenen gaan. Zorg er daarom voor dat je echt investeert in voetbalschoenen van een A-merk.

Tip 3: houd rekening met de groeiende voeten

Is je kind op dit moment nog geen 18 jaar? Dan is je kind ongetwijfeld nog (hard) aan het groeien. Bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen is dat ook iets om goed rekening mee te houden. Het advies is om de voetbalschoenen iets op de groei aan te schaffen. Heeft je kind nu maatje 33? Kijk dan eens naar voetbalschoenen in maat 34. Door één maat over te slaan, kan je kind langer genieten van de nieuwe voetbalschoenen. Uiteraard bespaart jou ook het nodige geld.

Tip 4: kijk goed naar het soort voetbalschoen

Door de jaren heen zijn er allerlei soorten voetbalschoenen op de markt gebracht. Je kunt nu bijvoorbeeld kiezen voor schoenen zonder veters. Of voor schoenen met een bijbehorend sokje. Wil je dergelijke schoenen kopen? Of wil je het bij ‘normale’ voetbalschoenen houden? Aan jou/jullie de keus!