RT Marketing Begrippen
Image default
Media

Een high end geluidsstudio in Amsterdam voor jouw audiovisuele project

Werk je aan een audiovisuele projecten zoals een film, een radiocommercial of aan de ontwikkeling van een app en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is het geen gek idee om een geluidsstudio in te duiken. Hier heb je alle benodigdheden om van jouw project een masterpiece te maken. En wanneer je geluidsstudio ParkStudio in Amsterdam bezoekt, helpen ervaren en creatieve sound designers om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Sta versteld van de eindeloze mogelijkheden bij deze High end geluidsstudio en laat jouw muziek composities geheel op maat maken!

Ontdek de mogelijkheden

In de geluidsstudio van ParkStudio in Amsterdam kun je uitstekend terecht voor al je audiovisuele projecten. Deze award-winnende sound- & audio post productie studio is gevestigd in het mooie Bilderdijkpark. Hun specialisme zit hem in sounds design, regie & podcasts , muziek compositie, voice-over opnames, TV en radiocommercials. Ze helpen je graag met het toevoegen van foley en sound effects en het opnemen van voice-overs. Deze maken zij speciaal voor jou of komen uit hun eigen sound library. Laat het componeren van muziek aan het over om precies de juiste emoties te laten oproepen. Bij hen zit je helemaal goed voor:

  • Podcasts
  • ADR dubbing
  • Creatief sound design
  • Stemmen casting & regie
  • Muziek composities op maat
  • Professionele audio nabewerking
  • IP verbinding met externe studios

Bezoek de studio

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij deze geluidsstudio in het bruisende hart van Nederland, namelijk Amsterdam? Al jouw audiovisuele projecten zijn bij hen in goede handen. Bekijk hun afgewerkte projecten voor inspiratie. Wil je graag een kijkje nemen in de studio? Of zelf een eigen full-service studio’s huren met eigen ingang, keuken en toilet? Dat kan! Neem contact met hen op of stap eens binnen voor een tour door hun studio’s.

https://parkstudio.com/nl/