RT Marketing Begrippen
Image default
Marketing

Hoe zorg je voor meer naamsbekendheid als bedrijf?

Heb je een eigen bedrijf en wil je hier nog meer naamsbekendheid mee bereiken, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Lees hier hoe je zorgt voor meer naamsbekendheid als bedrijf. 

Gebruik maken van sociale media

Social media marketing, een upcoming markt. Tegenwoordig zit bijna iedereen op sociale media. Het is dus de plek om je bedrijf te benoemen. Het is erg belangrijk dat als je naamsbekendheid wil creëren, je je aanmeldt op verschillende sociale mediakanalen. Op deze kanalen zul je je klanten treffen en hier kan je verschillende advertenties tonen. Via sociale media kun je verschillende dingen met je volgers delen. Zo kun je foto’s plaatsen van je webshop, je producten, maar ook acties delen. Hiermee zul je dus meer naamsbekendheid creëren. Je kunt ook verschillende winacties doen, waarbij je volgers berichten moeten delen. Hiermee bereik je dan nog meer mensen. En het fijne aan sociale media is dat het ook nog eens gratis is. 

Google is je vriend 

Uiteindelijk wil je natuurlijk ook dat mensen je kunnen vinden via google. Je wil dat mensen jouw website of webshop als eerste resultaat krijgen bij bepaalde zoekwoorden. Hier bereik je een hoop mensen mee op jouw website en kun je uiteindelijk je klantenbestand en dus je naamsbekendheid verbeteren. Er zijn een aantal verschillende manieren om hoger op te komen in google en je website te verbeteren. Hiervoor zou je naar een online marketingbureau kunnen gaan die dit allemaal voor je in orde maakt. Je zult zeker verbetering merken. Je kunt ook altijd een webshop laten maken als je dit nog niet hebt. 

Recensies zijn belangrijk 

Naast de bovenste punten is het ook erg belangrijk dat je huidige klanten tevreden zijn. Zij zullen dan namelijk positie feedback geven en dit ook weer doorgeven aan andere mensen. Je producten worden dan aanbevolen en dat is wat je uiteindelijk wil. Zorg er dus ook voor dat je huidige strategie in orde is, waardoor je klanten tevreden zijn. Klantbehoud is namelijk ook erg belangrijk. Het draait niet alleen om nieuwe klanten. Door tevreden klanten zal je naamsbekendheid ook vergroten.