RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Helium ballon kan je zelf maken

Je kan heel veel doen om zelf een mooie helium ballon te maken. het is juist goed om ervoor te zorgen dat je deze zelf vult. Het wordt gebruikelijk voor feestgangers om zelf te beslissen wat de mensen doen. je kunt kiezen voor het huren van de tank. Deze tank is gevuld met gas. Deze gas kan ervoor zorgen dat jij een helium ballon kunt maken. het is wel grappig dat het nu gewoon zelf kan. Vroeger was het wel minder effectief. Het zien van een goede ballon kost tijd en moeite. Je moet gewoon lekker aan de slag gaan en zelf de ballonnen maken.

Spelen met het gas

Je kan tegenwoordig ook gewoon zelf gaan spelen met het gas. Het is echt raar maar door het inademen van een helium ballon kan jij gewoon heel grappig gaan klinken. Je krijgt dan een soort van piepstemmetje. Met dat piepstemmetje kan jij heel veel grappige dingen doen. denk bijvoorbeeld aan lachen gieren brullen met jouw vrienden. Je hebt van die mensen die expres een helium ballon kopen om deze grappen te kunne uithalen. Wij vinden het altijd wel lachen maar het wordt vaak gezien als iets dat niet het beste is.

Schade aan de longen

Het is wel gevaarlijk om een helium ballon in te nemen. Je kan er echt wel schade van oplopen. Dit komt vooral terug in de stembanden en longen. Je ademt namelijk een gas in die niet voor iedereen ideaal is. Je kunt jezelf zomaar in problemen brengen. Gebruik daarom een helium ballon niet teveel. Een geintje moet ook gewoon leuk kunnen blijven. Als het uit de hand gaat lopen wordt het wel een vervelend geintje. We verwachten ook dat de mensen die dit doen weten waar ze mee bezig zijn. hopelijk zien wij het aantal gevallen van schade fors dalen, dat zou ons echt blij maken.