RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Plezier kent geen leeftijd

Mooi schilderen op nummer voor volwassenen, het bestaat zeker! Wellicht heb je dit vroeger veel gedaan en mis je het nu zelfs wel een beetje. Schilderen op nummer is er voor alle leeftijden. Natuurlijk wil je nu niet meer die kinderachtige plaatjes, maar iets wat aansluit bij je interesses en leeftijd. Daar hebben wij voor gezorgd. Wij bieden schilderijen aan met prachtige landschappen of dieren, ook hebben we verschillende stillevens. Kortom, er is genoeg om uit te kiezen. Bestel snel je pakket zodat je morgen nog aan de slag kan. Het is ook ontzettend leuk om samen met je kind of kleinkind te doen!

Moeilijker dan je gewend bent

Wij begrijpen dat je wel een beetje uitdaging zoekt in deze hobby. Daarom zijn de vakjes die je moet schilderen veel kleiner dan bij die van kinderen. Hierdoor moet je veel geconcentreerder en nauwkeuriger werken, anders verpest je je schilderij. Dat is natuurlijk zonde, dus je moet met de volle overtuiging er voor gaan. Het voordeel van de kleine vakjes is dat er veel meer ruimte is voor details. Uiteindelijk zal je schilderij dus wel een stuk mooier worden. Zo mooi dat het zeker een plekje ergens in je huis verdient. Leuk voor in de woonkamer of in de slaapkamer!

Handig in te zetten in verschillende situaties

Schilderen op nummer voor volwassenen is dus zeker geen kinderachtige hobby. Misschien hangt dit imago er nog een beetje, maar dat kunnen we met z’n allen doorbreken. Het is een tijdrovend klusje die vaak onderschat wordt. Zo vul je wel lekker de avonden op als je niks te doen hebt. Wanneer je het samen met je kind doet, werk je ook nog eens aan jullie band. Er valt dan dus te spreken over een win-winsituatie. Schilderen op nummer is ook erg leuk om te doen als je werkt in de ouderenzorg. Zo fijn om een activiteit te hebben waar iedereen aan kan deelnemen. Daarnaast fleurt het hun kamer ook nog eens op.