Brievenbusverzenddoos

4 mei

Past precies!

Maak je verzending uniek of personaliseer je cadeau

Om meer waarde toe te voegen aan je verzending of cadeau is een mooie Brievenbusverzenddoos de oplossing. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw Brievenbusverzenddoos. Wij geloven dat een goede verpakking jouw cadeau of verzending een meerwaarde kan geven en jouw merkidentiteit kan uitdragen. Een goede verpakking kan het verschil maken!

Personaliseer de verpakkingen

Bij ons kan je de Brievenbusverzenddoos bedrukken met jouw eigen ontwerp. Dit ontwerp maakt je verpakking volledig uniek. Het is mogelijk je eigen design aan te leveren of een van onze designers een ontwerp voor je te laten maken. Wat een verpakking van ons echt uniek maakt, is dat je binnen één bestelling al jouw verpakkingen individueel kan laten bedrukken. Zo kan je 100 dezelfde brievenbusverzenddozen verzenden, maar elk met hun eigen tekst, boodschap of adres.

Andere verzendverpakkingen

Naast onze unieke brievenbusverzenddozen hebben we voor elke verzendverpakking een mogelijkheid. Wat dacht je van een gondeldoos of stevige (kartonnen) enveloppen? Bekijk onze website voor alle mogelijkheden.

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen, dat jouw verzenddozen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw merk. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect optie voor zwaardere producten.