RT Marketing Begrippen
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie helpt jou in 1 dag aan het motor theoriecertificaat

Zie jij het plaatje al helemaal voor je? Lekker met je vrienden of je partner mooie motortochten maken. Het land doorkruisen, meters maken? Wij snappen dat helemaal, motorrijden heeft toch iets magisch. Zit er alleen nog één kink in de kabel? Want moet je eerst nog even je motorrijbewijs halen om jouw droom uit te kunnen laten komen? Wij van 123-theorie kunnen jou met een gedeelte van het rijbewijs uitstekend helpen, en wel met het theoriegedeelte.

Wij gaan er helemaal voor. Jij ook?

En jou helpen, dat doen we lekker snel. Wij geven namelijk uitermate goede snelcursussen waarbij we jou binnen 1 dag zo goed voorbereiden op het theorie examen dat je dit met gemak in 1 keer haalt.

Onze trainingsdagen beginnen vroeg, om 07.00 moet je paraat staan, bijvoorbeeld bij de cursus motortheorie Deventer. Waarom zo vroeg? Aangezien je op de dag van de training in de middag al examen gaat doen, moeten we wel wat tijd overhouden om jou de theorie aan te leren. Dus je zal voor een keertje de wekker op een te vroeg tijdstip moeten zetten, maar het vooruitzicht dat je hebt maakt het dat absoluut waard. Want diezelfde middag ben jij gewoon trotse eigenaar van het theorie certificaat!

Samen met jou en de andere cursisten gaan wij er helemaal voor. Wat we van jou vragen? Een uitstekende inzet. En een gezellig humeur vinden we natuurlijk ook wel zo leuk. De docent die de training verzorgt begint met het geven van een klassikale les. Alle theorie komt aan bod, alles wordt duidelijk uitgelegd. Zo goed dat je het gewoon niet meer zal vergeten. Vind je bepaalde lesstof lastig te onthouden? Geen nood, daar heeft de docent handige ezelsbruggetjes en tips voor. Je zal dus ook die lastige theorie niet meer vergeten. Na het oefenen met onze oefenexamens zit alle motor theorie echt stevig in jouw hoofd. Wedden dat jij glansrijk slaagt voor het CBR examen?

In het hele land slaag je met 123-theorie

Zou jij liever een cursus motortheorie in Rotterdam willen volgen? Die mogelijkheid is er! In Deventer, Rotterdam en vele andere plaatsen in het land geven onze docenten motortheoriecursussen. Waar je dus ook woont, met ons kan je binnen 1 dag slagen voor het motor theorie examen!

https://www.123-theorie.nl/