RT Marketing Begrippen
Image default
Zakelijk

Ga aan de slag met search engine advertising!

Als ondernemer zijnde wil je het liefst zo snel mogelijk omzet generen. Door middel van diverse kanalen probeer je dit waar te maken. Ooit gedacht om SEA uit te voeren? SEA, oftewel search engine advertising staat voor online adverteren. Wanneer je dit op de juiste manier inzet kan je er omzet mee generen. Wel het advies om dit over te laten aan een expert op dit gebied. Zij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de campagnes op de juiste manier in te stellen.

Zitten er alleen maar voordelen aan verbonden?

Dat je met SEA direct zichtbaar bent in de zoekmachines spreekt voor zich. Doordat je inzet op specifieke trefwoorden zal je hierdoor worden gevonden. Vaak ook nog eens bovenaan de website! Kortom, conversiegericht te werk gaan is hierdoor het beste wat je kan doen om resultaat te behalen. 

Daarnaast kan je met search engine advertising specifiek op zoek gaan naar één doelgroep die je wilt bereiken. Wel is het verstandig om de campagnes goed te blijven controleren. Mocht de conversie niet ideaal genoeg zijn. Wees verstandig en zet de campagne anders in! 

Helaas is het wel zo dat de kosten voor SEA een stuk hoger ligt dan wanneer je kiest voor SEO. Het verschil tussen SEA en SEO is dat je met SEA vrijwel direct resultaat behaalt en met SEO kan het tot wel zes maanden duren.