RT Marketing Begrippen
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een webshop waar u ambachtelijk gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Brievenbusbanket.nl is lang bezig geweest om een heerlijk assortiment taartje te ontwerpen die precies bij u in de brievenbus passen. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft het grote voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het taartje per post aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het krijgen van een brievenbus cadeau makkelijk en daardoor nog leuker!

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende soorten en maten waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Haagsche Hopjes gebak, Kaneel gebak, Chocolade gebak en Walnoot Sinaasappel gebak. Kunt u niet kiezen uit deze smaken? U kunt ook smaken combineren in een groter formaat combinatiebox

Brievenbus Cadeau 

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een prettige en unieke ervaring. Als eerste maakt de ontvanger het doosje open en vindt daarin een ansichtkaart met een persoonlijke boodschap van de verzender. Hierna kan de ontvanger het heerlijke taartje per post opeten. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Ten eerste bezoekt u de webshop, u maakt een keuze uit het assortiment, u voegt een persoonlijke boodschap toe en u rekent gemakklijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau versturen is geschikt voor allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld voor Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardagscadaeu op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook geschikt in zakelijke bestellingen voor bijvoorbeeld zakelijke relaties, collega’s of personeel. Of u nou 10 of 10.000 stuks taartjes per post wilt versturen voor bijvoorbeeld personeel dat nu thuis zit door de huidige situatie, niks is te gek voor brievenbusbanket.nl.

U kunt sinds kort ook relatiegeschenken bestellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of mail voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/