RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Het perfecte etalagemateriaal: honingraat karton

Het veelzijdige materiaal honingraat karton is vrij nieuw in de wereld van etalagemateriaal. Het staat bekend om zijn lichte gewicht en stevigheid. Dit heeft het materiaal te danken aan zijn klap- en stootafstotende zachte binnenlaag, gelegen tussen twee harde buitenlagen. De sterkte van dit lichte materiaal maakt het uitermate geschikt voor etalage materiaal dat tegen een stootje moet kunnen. De veelzijdigheid en eventuele toepassing van honingraat karton wordt hieronder toegelicht.

Verkrijgbaar in alle kleuren en maten

De sterkte en gewicht van honingraat karton maken het een veelvoorkomend middel voor promotiemateriaal. Echter is dit niet alleen om opgenoemde redenen. Een ander enorm voordeel aan dit karton is dat het enorm makkelijk aan te passen is in kleur en vorm. Zo zorgt de harde buitenkant ervoor dat het gemakkelijk in complexe vormen gesneden kan worden. Verder leent dit materiaal zich perfect voor kleur bedrukkingen, en zelfs de zachte kartonnen kern is beschikbaar in meerdere kleuren. Hierdoor kunnen zelfs de ludiekste ideeën uitgewerkt worden in honingraat karton.

Goedkoper en duurzamer

Honingraat is in vergelijking met andere etalage materialen een stuk minder zwaar. Dit maakt het een goedkope optie om te vervoeren. Daarnaast is etalagemateriaal oorspronkelijk vooral plastic. De kartonnen variant niet, waardoor het goedkoper en duurzamer is. Voor speciale doeleinden kan dit karton ook geleverd worden in brandveilige varianten, of waterafstotende.

Zelfs toepasbaar voor diverse meubels

Honingraat karton wordt vooral gebruikt in de wereld van etalagematerialen. Hier zijn de toepassingen vrijwel eindeloos. Door zijn gewicht en sterkte is het een uitermate geschikte optie voor het maken van makkelijk te demonteren meubels. Zo zijn scheidingwanden en tafels veelvoorkomend, maar ook banken en stoelen komen regelmatig voorbij. Zo kan ook jouw bedrijf ervoor zorgen dat je ten alle tijden opvalt! Ook opdrachten geheel op maat zijn mogelijk met dit materiaal. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/