RT Marketing Begrippen
Image default
Tweewielers

De plooifiets van Brompton is er voor korte én lange afstanden

Een plooifiets van Brompton is een mooie optie voor iedereen die wil gaan genieten van het gemak en het comfort van een praktische vouwfiets. Er zijn veel verschillende soorten vouwfietsen op de markt te vinden. De meeste vouwfietsen zijn vooral geschikt voor het afleggen van kleine afstanden, bijvoorbeeld voor een ritje tussen het station en de werkplek, maar de fietsen zijn onvoldoende comfortabel voor langere afstanden. Wilt u ook langere afstanden fietsen, bijvoorbeeld tijdens uw kampeervakantie? Dan is een plooifiets  van Brompton ideaal. Dit is de vouwfiets die het meest aandoet als een reguliere fiets, ondanks de kleinere wielen. Voor deze goede plooifiets kunt u uitstekend bij ZwaanBikes in Rotterdam terecht.

Ook langere afstanden fietsen op een plooifiets van Brompton

Vouwfietsen worden in de meeste gevallen gebruikt voor het afleggen van korte afstanden, veelal door het drukke verkeer van de stad. Hier is een plooifiets van Brompton uitstekend voor. Anderzijds zijn er natuurlijk ook mensen die een compacte vouwfiets mee willen nemen tijdens een kampeervakantie. Vaak worden er dan langere afstanden afgelegd. Het is dan prettig als u kunt genieten van een hoog comfort. Dit kan zeker wanneer u op een plooifiets van Brompton rijdt. De vouwfiets is bijzonder compact en wendbaar, maar toch ook heel comfortabel voor de wat grotere afstanden. Doordat u gewoon rechtop kunt zitten op een plooifiets van Brompton, zult u niet snel last krijgen van schouder-, nek- of rugklachten.

Een op u afgestemde plooifiets van Brompton kopen

Het fijne van de plooifiets van Brompton is ook wel dat deze kan worden afgestemd op uw eigen voorkeuren. U kunt zelf meerdere keuzes maken, bijvoorbeeld betreffende de versnellingen, het stuur, design onderdelen en natuurlijk ook de kleur en eventuele accessoires. Wilt u een plooifiets van Brompton die goed op uw wensen en eisen is afgestemd? Dan kunt u een bezoek brengen aan de winkel van ZwaanBikes. Uiteraard kunt u ook altijd eerst contact opnemen voor meer informatie of een persoonlijk advies.

 

 

https://czwaan.nl/