RT Marketing Begrippen
Image default
Electronica en Computers

Hoe u geld kunt besparen door uw archief te digitaliseren

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor hun archief te digitaliseren. Hiervoor bestaan verschillende redenen. Zo heeft dit een positieve impact op het milieu en uw niveau van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar is ook geldbesparing een belangrijke drijfveer. Laat u uw archief scannen, dan is dit een eenmalige investering, maar wel een investering die zich binnen de kortste keren terugverdient. U geeft namelijk aanzienlijk minder geld uit aan papier, toners en printers.

Indirecte financiële besparing door digitalisering

Ook indirect zal het scannen en digitaliseren van het archief u financiële voordelen opleveren. Zo zullen u en uw medewerkers minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar fysieke documenten. In plaats daarvan voert u een zoekopdracht in het systeem in en komen alle documenten tot uw beschikking. Daar zijn dus nog maar enkele muisklikken voor nodig. Het zoekwerk dat dit bespaart, levert een hoop tijdsbesparing en indirect dus ook geldbesparing op. Men krijgt nu eenmaal meer tijd voor de echt productieve werkzaamheden.

Laat het scannen van uw archief over aan de specialist in archiefdigitalisatie

Laat u uw archief digitaliseren, dan zal dit voor een groot aantal medewerkers even wennen zijn. Toch wil men in het algemeen al snel niet anders meer. Want wie wil er nu niet in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk resultaat behalen? Door uw archief te scannen, denkt u ook aan de toekomst. Zeker wanneer u dit uit handen geeft aan een professionele partij als GMS, die bekendstaat als specialist in archiefdigitalisatie. Het bedrijf staat bekend om zowel de deskundigheid als de betrokkenheid van zijn medewerkers.

Archiefdigitalisering volgens de nieuwste technieken

GMS (Groenedijk Microfilm Service) werd in 1982 opgericht en hield zich in eerste instantie bezig met microfilm-activiteiten. Deze maakten al gauw plaats voor digitaliseringswerkzaamheden. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf een enorme uitbreiding en innovatie gerealiseerd. Vandaag de dag werkt men maximaal effectief dankzij nieuwe technieken en een brandvertragende kluis voor op locatie.

https://gmsnl.com/