RT Marketing Begrippen
Image default
Electronica en Computers

Zelf een server samenstellen en deze online bestellen

Kun je geen server vinden die aan al je eisen voldoet? Voldoet het ene model bijvoorbeeld niet aan je wensen voor de opslag en heeft een ander model juist de verkeerde voedingsbron? Dan is een server zelf samenstellen een goede oplossing. Op die manier heb je meer vrijheid om de opslagruimte, voeding, processor en andere zaken te configureren. Zo vind je eenvoudiger een server die aan al je wensen voldoet. Dat wil jij toch ook?

Een ruim aanbod aan servers die je zelf kunt samenstellen

Ben je overtuigd en wil je zelf een server samenstellen? Dan vraag je jezelf waarschijnlijk af waar je dat kunt doen. Dat kan heel simpel bij ServerZaak. In deze webshop vind je namelijk verschillende servers die je zelf kunt samenstellen. Hierbij heb je keuze uit diverse modellen en onderdelen van gerenommeerde merken als HP, Dell en Intel. Uiteraard zijn dit slechts enkele voorbeelden en vind je nog veel meer merken terug in het uitgebreide aanbod van deze specialist.

Bij deze specialist profiteer je van meerdere voordelen

Er zijn verschillende voordelen waarvan je profiteert bij ServerZaak. Je hebt niet alleen ruime keuze bij het samenstellen van een server of het bestellen van losse onderdelen, zoals een ethernet controller. Er is ook uitstekende service. Zo wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden als je op een werkdag voor 13.00 uur bestelt. Je hoeft dus niet lang op de server en/of onderdelen te wachten. Daarnaast geniet je van gratis verzending bij besteding vanaf € 50,-.

Bestel je server online of neem contact op met deze expert voor advies

Bezoek de webshop van deze specialist en plaats je bestelling eenvoudig online. Twijfel je tussen bepaalde modellen of onderdelen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van de server? Dan is deze specialist je graag van dienst. De vriendelijke medewerkers van het bedrijf staan voor je klaar om je waar nodig van advies te voorzien en om al je vragen te beantwoorden.