RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Video met professionele voice-over

Je website onder de aandacht brengen kan op verschillende manieren. Zo kun je een professional inschakelen die helpt bij het opzetten van een online campagne en je website (onder andere) SEO-vriendelijk maakt. Ben je benieuwd op welke andere manieren je op een snelle en eenvoudige wijze meer belangstelling creëert? Hieronder vind je drie ideeën!

Blogs

Blogs met daarin de belangrijkste SEO-woorden verwerkt zijn een simpele manier om meer mensen naar je website te trekken. Je scoort namelijk hoger in de zoekmachines door op een slimme wijze gebruik te maken van een aantal zoekwoorden. Houd de blogs wel interessant. Voorkom bijvoorbeeld keyword stuffing en schrijf op een natuurlijke en informatieve wijze. Zo is je blog niet alleen effectief, maar ook daadwerkelijk leuk om te lezen. Hierdoor trek je mensen naar de website én zorg je er voor dat ze regelmatig terugkomen.

Video’s

Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden. Een video maken is dan ook een interessante optie als je je bedrijf of een product onder de aandacht wilt brengen. Laat de video bij voorkeur inspreken door een professionele voice-over. Dit zorgt er voor dat je video goed verstaanbaar is en dat de boodschap duidelijk overkomt. De voice over zorgt er bovendien voor dat je video professioneel wordt en kan zowel een zakelijke als een informele of enthousiaste toon aanslaan: precies zoals het beste bij het bedrijf of het product past.

Social media

Als bedrijf mag je niet ontbreken op diverse social media kanalen. Het is vaak een laagdrempelige manier voor mensen om kennis met je te maken en je te contacteren. Houd je accounts wel professioneel en interessant. Potentiële klanten zitten niet te wachten op jouw persoonlijke mening over bijvoorbeeld het nieuws. Wel interessant zijn de goede doelen die jij ondersteunt, de aanbiedingen die je hebt en de projecten waar je mee bezig bent.