RT Marketing Begrippen
Image default
Electronica en Computers

Goedkoop software kopen voor de computer

Als je op zoek bent naar goedkope software om te gebruiken op je computer, dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Er zijn talloze online winkels die goedkope software aanbieden, maar er zijn ook andere manieren om aan goedkope software te komen.

Een van de populairste programma’s die mensen graag willen hebben op hun computer is Microsoft Office. Dit pakket bevat onder andere Word, Excel en PowerPoint en is onmisbaar voor veel mensen die veel met documenten of presentaties werken. Het nadeel van het aanschaffen van Microsoft Office is echter dat het vrij prijzig kan zijn.

Gelukkig zijn er manieren om Microsoft Office 365 tegen een betaalbare prijs te kopen. Hieronder bespreken we enkele manieren waarop je dit kunt doen.

Zo koop je office 365 goedkoop

1. Schaf een abonnement aan

Een van de gemakkelijkste manieren om office 365 kopen goedkoop te maken tegen een lagere prijs is door een abonnement af te sluiten bij Microsoft zelf. Als student kun je vaak al gebruikmaken van speciale kortingen, waardoor je flink kunt besparen op de normale prijs.

Daarnaast biedt Microsoft ook regelmatig promoties aan waarbij de software nog voordeliger wordt aangeboden. Het loont dus zeker om regelmatig de website van Microsoft in de gaten te houden als je op zoek bent naar een goede deal.

2. Koop via online marktplaatsen

Er zijn verschillende online marktplaatsen waar tweedehands versies van Office 365 worden aangeboden. Dit kan een goede manier zijn om de software goedkoper te krijgen, maar het is belangrijk om te beseffen dat er ook risico’s aan verbonden zitten.

Zorg er altijd voor dat je de verkoper vertrouwt en controleer of de versie van Office 365 die wordt aangeboden legitiem is. Als je twijfelt of iets niet helemaal klopt, dan kun je beter geen risico nemen en elders op zoek gaan naar een betaalbare versie van de software.

3. Maak gebruik van kortingscodes

Er zijn verschillende websites waarop kortingscodes worden aangeboden voor Microsoft Office 365. Door gebruik te maken van deze codes kun je flink besparen op de normale prijs.

Het is wel belangrijk om te controleren of de kortingscode nog geldig is voordat je hem gebruikt. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat sommige kortingscodes alleen geldig zijn voor bepaalde versies van Office 365 of alleen kunnen worden gebruikt door specifieke doelgroepen (zoals studenten).

4. Overweeg alternatieven

Als je echt niet wilt betalen voor Microsoft Office 365, dan kun je ook overwegen om gratis alternatieven te gebruiken, zoals Google Docs of OpenOffice.org.

Hoewel deze programma’s niet dezelfde functionaliteit bieden als Microsoft Office 365 en dus misschien minder geschikt zijn voor professioneel gebruik, zijn ze wel een goed alternatief als je gewoon af en toe documenten moet maken of bewerken.

Ook games zoals FM23 kun je goedkoop kopen

Naast software willen veel mensen ook graag games spelen op hun computer. Gelukkig zijn er ook verschillende manieren om games goedkoop te kopen. Opvallend genoeg kun je fm23 kopen met hoge korting al sinds de lancering van deze PC game.

Een van de beste manieren om goedkope games te kopen is door gebruik te maken van online marktplaatsen zoals Steam, GOG of Humble Bundle. Deze websites bieden regelmatig games tegen flinke kortingen aan, waardoor je soms tot wel 90% kunt besparen op de normale prijs.

Of je nu op zoek bent naar goedkope software of games, er zijn genoeg mogelijkheden om geld te besparen als je weet waar je moet kijken. Door slim te shoppen kun je soms flink wat geld besparen zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit of functionaliteit.