RT Marketing Begrippen
Image default
Zorg

Salland ziektekostenverzekeraar denkt met de verzekerden mee!

Veel mensen denken bij zorgverzekeringsmaatschappijen aan grote, logge instanties met veel regels en voorschriften. Voor de meeste verzekeraars gaat dit beeld op. Een uitzondering is Salland. Deze kleinschalige, sociale verzekeringsmaatschappij heeft als doel de best mogelijke zorg te bieden in de buurt. Een van de manieren om dit te bereiken, is zorgbemiddeling. Die bemiddeling heeft betrekking op zorg die valt onder het basispakket, de aanvullende polissen, de tandartsverzekeringen en zorg in het buitenland.

Zorgbemiddeling aanvragen

Heeft u net te horen gekregen dat u ziek bent? Wilt u zo snel mogelijk behandeld worden, het liefst in een ziekenhuis in de eigen provincie? U kunt online een bemiddelingstraject aanvragen bij Salland. Als u dit formulier https://www.salland.nl/zorgverzekering/zorgadvies/zorgbemiddeling-aanvragen invult, wordt u binnen drie werkdagen gebeld door een Salland medewerker. Hij of zij kijkt wat er allemaal mogelijk is. Welke ziekenhuizen in de omgeving leveren de behandeling? Zijn het ervaren specialisten? Is er een wachtlijst? Aan de hand van dit soort vragen krijgt u advies op maat.

Salland Zorgzoeker

Misschien vindt u het prettiger zelf op zoek te gaan naar zorg. Ook daar kan Salland u bij helpen. Klikt u maar eens op https://www.salland.nl/zorgverzekering/zorgadvies/zorgbemiddeling-aanvragen. Met de Salland Zorgzoeker vindt u specialisten bij u in de buurt die voor specifieke ingrepen een contract hebben afgesloten met Salland. U kunt zoeken op postcode, plaatsnaam en zorgsoort. NB lopende het jaar worden er nog steeds nieuwe contracten afgesloten, dus houdt u de Salland Zorgzoeker goed in de gaten! Een voorbeeld. Iemand heeft jaren achter elkaar keihard gewerkt en kampt nu met een burn-out. De persoon woont in het centrum van De Haag. We vullen in de Salland Zorgzoeker de postcode 2512 in en GGZ bij zorgverlenersoort. Onder andere de volgende zorgverleners worden geadviseerd: psychologenpraktijk van Harrevelt, Sumbul Bahar, Parnassia Groep, Praktijk Valentim Veteriano en Psychologenpraktijk Lock.

https://www.salland.nl/