RT Marketing Begrippen
Image default
Online marketing

Een frisse blik in je bedrijf

Administratieve werkzaamheden zijn niet voor iedereen weggelegd. Veel mensen stellen het liever uit in de hoop dat ze verdwijnen dan dat ze het oppakken. Helaas verdwijnen ze niet en moet het wel gebeuren.

Het is logisch dat je er geen zin in hebt. Het is vaak monotoon werk waar weinig mensen interesse in hebben. Vooral veel kleine bedrijven zijn begonnen met de liefde voor een product en de service die je hierbij verlenen wilt. Maar wat hier bij komt kijken zoals loon overmaken, zorgtrajecten, ontslagbeleid en een heleboel andere wetten en regels zijn gewoon niks voor jou. Dit zijn taken die eerder moeten dan dat je ze leuk vindt. Hoewel het wel allemaal moet en zorgt voor het welzijn van je werknemers en je bedrijf.

Gelukkig hoef je het niet meer zelf te doen. Er zijn bedrijven zoals CBBS die ervoor zorgen dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Dit bedrijf is opgericht met het doel bedrijven te helpen. Zij zagen in dat veel bedrijven het lastig vinden om dit soort werkzaamheden te doen. De belastingdienst maakt korte metten met bedrijven die er administratief een rotzooi van maken en het is dus belangrijk om alles goed te doen.

Door de online urenregistratie of de salarisverwerking uit te besteden krijg je tevreden klanten. Je moet onthouden dat tevreden personeel hun goede humeur overbrengt naar de klant en dit heeft dus een dubbel effect. Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten. Je maakt het hierdoor ook makkelijker. Als je je dit soort werkzaamheden uitbesteed heb je meer tijd om weer te kijken naar wat belangrijk is. Hiernaast heb je een externe partij die kijkt naar de werkzaamheden in jouw bedrijf. Misschien hebben zij een opinie die jou dingen vanuit een ander perspectief laat bekijken. Op deze manier houden zij je scherp en dit is ook weer een positief aspect wat voordelen met zich mee brengt.

http://www.cbbs.nl/