Enkele gedachten betreffende parkings bij de luchthaven

15 dec

 

Je kent wellicht wel het oude gezegde “Neem de bus, en laat het rijden aan ons over”. Wel ik ken er nog eentje “ Het vliegtuig nemen zou je niet gek mogen maken”

Met een klein beetje extra inspanning bij het plannen en het opzoeken wanneer ik mijn reis voorbereid, kan ik eigenlijk mijn parkeerplaats bij de luchthaven on-line boeken en tevens een gratis transfer krijgen naar de luchthaven waarbij men mij zelfs helpt met mijn bagage. Dit maakt mijn reis zelfs meer genietbaar en zonder stress.

Als je in de stad woont, weet je beslist wat parkeerproblemen zijn. Maar die toestanden heb je helemaal niet nodig als je op reis bent. Naar de luchthaven reizen, kan een fijne ervaring zijn op zichzelf. Eazzypark.nl , een parkeeraanbieder nabij vliegveld van Eindhoven zegt dat op voorhand je parkeerplaats op de luchthaven parking reserveert, dan weet je waar je jouw wagen zal kunnen parkeren en weet je ook dat er transfermogelijkheden zijn en dat men jou zal helpen met jouw bagage.

 Als je echt geen ochtendmens bent en je moet een vroege vlucht hebben dan betekent dat opstaan in het midden van de nacht om op tijd op de luchthaven te zijn. Een oplossing zou kunnen zijn dat je overnacht in een nabijgelegen hotel dat gratis parking aanbiedt en transferdiensten naar de luchthaven. Je zou dan ook enkele uren langer kunnen slapen en er toch ruim op tijd aankomen door de wekdienst van het hotel. Als je vluchtschema een late aankomst voorziet, dan zou je ook kunnen voorzien om de nacht eerst in een luchthavenhotel door te brengen, een beetje te slapen, en dan pas naar huis te vertrekken.

Hoe dan ook, ik weet dat ik mijn luchthavenparking on-line moet boeken. Het neemt werkelijk alle zorgen weg van de voorbereiding en helpt me om te genieten van mijn reis vanaf het ogenblik dat ik op de luchthaven aankom. Geen zorgen meer omtrent het vinden van een parkeerplaats dichtbij de luchthaven en ook geen hoofdbrekens meer over al die bagage en hoe ik ze ter plaatse krijg. Ik krijg hulp met mijn bagage, heb een transfer naar de luchthaven en terug naar mijn wagen als de reis gedaan is. Wat kan er beter zijn dan dat ! Nu de prijzen van de luchthavenparkings omhoog gaan, is het de moeite waard om het te proberen. Ik ben in ieder geval gelukkig dat ik het geprobeerd heb en ik zal altijd gelukkig zijn dat ik het deed         

Wilt u parkeren op het vliegveld van Eindhoven? Dan is een zeer voordelige en goede parkeeraanbieder is Eazzypark.nl. Zij bieden diverse voordelige tarieven en uitstekende service aan zodat jouw auto gedurende jouw vakantie veilig in een beveiligde garage staat!