RT Marketing Begrippen
Image default
Content marketing

Ooglidcorrecties en borstvergrotingen

Twee van de vijf meest voorkomende cosmetische ingrepen in Nederland zijn de ooglidcorrectie en de borstvergroting. Veel Nederlanders hebben problemen met hangende oogleden en willen hier daarom graag iets aan veranderen. Bij een bovenooglid correctie wordt overtollig huid en vet verwijderd boven de ogen. Het is een behandeling die plaats vind onder plaatselijke verdoving en duurt meestal nog geen 45 minuten. Het is vaak een heel klein verschil maar dit verschil kan wonderen doen. Mensen zien er jaren jonger uit voor de ooglidcorrectie prijs van 365 euro bij Faceland. Dit is een totaalprijs voor een behandeling van beide ogen.

Ook borsten vormen een onzekerheid voor veel vrouwen in Nederland. Het is daarom ook één van de meest uitgevoerde behandelingen en heeft een zeer hoge cliëntvriendelijkheid. Vollere borsten kunnen voor een verbetering van de kwaliteit van leven zijn voor vrouwen, omdat borsten het uiterlijk van de vrouwen karakteristeren. Faceland biedt de voordeligste prijs op gebied van borstvergrotingen, de borstvergroting prijs is daarom slechts 2390 euro.

Sinds 1997 groeiden de cosmetische ingrepen met meer dan 80%. Zes op de duizend inwoners onderging in 2011 een cosmetische ingreep. Steeds meer vrouwen laten een borstvergroting uitvoeren en dit komt door het toenemend zelfbewustzijn met aandacht voor uiterlijke vormen. Daarnaast is dit aantal ook gestegen door verbeterde technieken voor een borstvergroting en door de geleidelijke acceptatie in de maatschappij van cosmetische ingrepen. Ook zijn er andere redenen zoals dat een vrouw het gevoel heeft in haar vrouwelijkheid belemmerd te zijn of door bijvoorbeeld borstvoeding geven zijn de borsten veel aan stevigheid verloren. De ooglidcorrectie wordt vooral uitgevoerd doordat oogleden gaan hangen naarmate iemand ouder wordt. Het kan het zicht belemmeren, een drukkend gevoel geven en tranende ogen kunnen voorkomen. Deze problemen kunnen verholpen worden door cosmetische ingrepen. Hierdoor zullen mensen zich zekerder en fijner voelen en de kwaliteit van leven verbeteren.

http://faceland.nl/