RT Marketing Begrippen
Image default
Content marketing

Tips voor de keuze van je deurklinken

Wanneer moet je kiezen voor deurklinken? Nou, je bent bijvoorbeeld een doe-het-zelver die een huis vanaf nul creëert en de deuren en deurklinken wil kopen; je zou een projectontwikkelaar kunnen zijn die aan meerdere projecten werkt en behoefte heeft aan een standaard hoge kwaliteit in al je commerciële of residentiële gebouwen; of je zou een aannemer kunnen zijn die de deuren al heeft, maar die op zoek is naar de perfecte deurklinken die passen bij de renovatie en het ontwerp.

Moderne deurklinken

Wat de reden ook is, moderne deurklinken zijn geen artikelen waar de meesten van ons regelmatig voor winkelen, dus het is de moeite waard om de tijd te nemen om enkele tips van de professionals in overweging te nemen, zodat je het juiste ontwerp en de juiste pasvorm voor je deuren kunt kiezen. Dus, waar begint je zoektocht?

Beslissen over je deurbeslag

Een van de meest voorkomende misvattingen is dat deuren bij aankoop worden geleverd met vooraf geleverde deurklinken, scharnieren en sloten. Dit is niet het geval. Wanneer je een deur koopt, moet je ook al deze artikelen kopen, gezamenlijk bekend als het deurbeslag.

Je zult ook merken dat deurklinken en grendels niet altijd samen worden geleverd en je zult deurklinken, sloten en scharnieren apart moeten kopen. Bij een renovatie kun je waarschijnlijk de bestaande sloten gebruiken met je nieuwe deurklinken, maar als je nieuwe binnendeuren gaat kopen, kun je alle drie de deur elementen kiezen.

Bespaar tijd met een deurbeslag set

Er zijn pakketten met een paar deurklinken, drie scharnieren en een slot, en vanwege het type deurklink kan de klink vaak in vijf minuten worden geïnstalleerd, niet 25 minuten, dus het is niet alleen kosteneffectief, het is ook nog eens minder tijdrovend.