RT Marketing Begrippen
Image default
Artikel marketing

Wat is de beste trampoline

Het is de wens van vele kinderen om een trampoline in hun tuin te hebben. Misschien hebben ze dit wel gezien bij een vriendje of vriendinnetje en hebben ze vervolgens al bijna honderden keren bij u als ouders gevraagd of ze ook alsjeblieft een trampoline in hun tuin mogen. U denkt dan terug aan hoe leuk het altijd was bij dat ene vriendje uit uw eigen kindertijd die ook een trampoline in zijn tuin had. Oftewel u wilt nu ook een trampoline in uw tuin. Maar dan is de volgende vraag; wat is de beste trampoline?

Dat hangt natuurlijk af van uw eigen wensen. Er zijn verschillende soorten trampolines. Allereerst is er het verschil tussen een ronde en een vierkante trampoline. Deze keuze zal waarschijnlijk afhangen van het feit wat het mooist bij u in de tuin past. Als u een meer modernere tuin heeft met veel rechte lijnen gaat de keuze waarschijnlijk uit naar een rechthoekige trampoline. Als u een speelse tuin heeft met veel ronde vormen, past hier dan ook mooi een ronde trampoline bij.

Vervolgens is het beter om te kiezen voor een ingraaf trampoline. Ten eerste ziet dit er mooier uit, omdat deze dan meer als geheel bij de tuin hoort. Het ingraven van de trampoline is ook vele malen veiliger, omdat de kinderen zich tijdens het springen dan dichter bij de grond bevinden. Hierdoor is de eventuele val veel zachter dan wanneer de trampoline op pootjes staat.

Er is dus niet een bepaalde trampoline aan te wijzen als de beste maar dit is voor iedereen verschillend. Het is handig om u te oriënteren en op een rijtje te zetten wat u belangrijk vindt voor de trampoline. Het aanschaffen van een trampoline is wel een grote investering, maar de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes hebben er dan ook jarenlang veel plezier van.


 

http://www.trampolines.nl