RT Marketing Begrippen
Image default
Artikel marketing

Zo sta je mooi op een foto

Instagram staat er vol mee. Allemaal foto’s die bijna model-waardig zijn. Met behulp van de technologie van tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om professionele foto’s te maken. Maar een camera die prachtige foto’s kan maken, zorgt er nog niet voor dat jij ook weet hoe je moet poseren. Vind jij het lastig om mooi op foto’s te staan en weet je niet wat je moet doen? Lees dan dit artikel en wie weet haal je er een paar nuttige tips uit!

Het is vaak lastig om leuk te lachen op een foto. Als je er te veel over na gaat denken, ziet het er al snel te geforceerd uit. Het is dus de kunst om niet te veel op de camera te focussen en juist ‘echt’ te lachen. Dit kun je doen door aan een leuk moment te denken waardoor je je vanzelf blij voelt. Dit straal je uit en dat zie je zeker terug op de foto.

Als je het lastig vindt om leuk te kijken en ondertussen zelf de foto’s te maken, kun je iemand anders vragen om foto’s van je te maken. Een andere optie is om je camera of smartphone op een statief te zetten en de zelfontspanner aan te zetten. Zo heb jij de tijd om leuk te poseren en maakt de camera uit zichzelf een foto.

We kunnen allemaal van elkaar leren. Weet je niet welke poses je aan moet nemen? Ga dan op zoek naar inspiratie. Kijk welke foto’s je mooi vindt van andere mensen en probeer deze poses zelf. Het lukt misschien niet de eerste keer, maar blijf proberen. Oefening baart kunst! 

Als je onzeker bent over je gebit, is het lastig om mooi te lachen. Heb je bijvoorbeeld hele scheve tanden en wil je daar nog iets aan doen, dan kan dat. Veel mensen denken dat je alleen als kind een beugel kunt hebben, maar dat is zeker niet het geval. Orthodontie volwassene is zeker een optie, dus laat je daar over informeren. Als je fysiek moeite hebt met lachen, kun je ook eens langsgaan bij een kaakfysio, die kan je met dit probleem wellicht helpen.

https://orfeokliniek.nl/