RT Marketing Begrippen
Image default
Artikel marketing

PROSEO: omdat het werkt!

Linkbuilding uitbesteden is een prima idee als jij het al druk genoeg hebt met al die andere dingen waar je goed in bent.

Waarom linkbuilding uitbesteden? Het is namelijk behoorlijk tijdrovend. Linkbuilding is onderdeel van SEO (Search Engine Optimization) en dat kun je in zijn geheel uitbesteden aan PROSEO.

Onder linkbuilding wordt het volgende verstaan: de methode die ervoor zorgt dat bepaalde websites hoger in de Google-ranking verschijnen. Allereerst is het belangrijk dat jouw website / webshop een heldere structuur heeft; bezoekers moeten gemakkelijk heen en weer kunnen navigeren. De linkstructuur moet dus staan als een huis. Vind je bepaalde onderdelen en pagina’s extra belangrijk? Door middel van interne linkbuilding kun je er meer waarde aan toekennen.

En dan de externe linkbuiling. Website autoriteit is waar het hierbij om gaat. Als jouw site of shop te vinden is via relevante andere sites stijg je snel bij Google. Inderdaad. Het gaat naast kwantiteit zeker ook om kwaliteit van de links. Meer autoriteit = waardevoller door Google = meer waarde voor jouw site = meer bezoekers voor jouw site en een hogere ranking. Het klinkt logisch allemaal maar een en ander daadwerkelijk opzetten en uitvoeren is een ander verhaal. En daar komt PROSEO om de hoek kijken.

PROSEO is zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist. Al 19 jaar. Gebruik deze jarenlange expertise om je website beter vindbaar te laten maken. En natuurlijk ontbreekt heerlijke koffie niet! Het team bestaat uit Tammo Peters, Joep Janssen, Jolein van Eeden, Alex van Evert, Alex Jongeneelen en Reinier Kors.

Er zijn zeker twaalf redenen om PROSEO te kiezen:

1. Geloof in de kracht van specialisatie.

2. Ruime ervaring met SEO en SEA.

3. Kennis verhogende samenwerking.

4. Kosteneffectief partnerschap.

5. PROSEO behoort tot de top 10 Beste Search Marketing Bureaus.

6. Mogelijkheden voor uiteenlopende branches en in diverse talen

7. De kans je marketingbudget optimaal te benutten.

8. Korte communicatielijnen: direct contact met een van de specialisten.

9. PROSEO is officieel erkend Google Partner.

10. Een reëel en concurrerend uurtarief.

11. Oprechte flexibiliteit en toewijding richting alle klanten.

12. Waardering van en samenwerking met andere SEO en SEA bureaus.

 

https://www.proseo.nl