RT Marketing Begrippen
Image default
Marketing strategie

Het Your Business Online-team kan je veel werk uit handen nemen

Your Business Online heeft ervaring met ruim 1000 tevreden klanten. Sommige daarvan vinden Facebook uitbesteden heel handig. Andere firma’s geven Your Business Online de opdracht alle social media voortaan bij te houden.

Bereik je doelgroep via Facebook

Als we het over Facebook hebben, is het belangrijk te beseffen dat dit nog steeds het grootste online platform wereldwijd is. En dat er vele mogelijkheden zijn jouw specifieke doelgroep te bereiken. Zo kun je je heel concreet richten op mannen of vrouwen, bepaalde leeftijdscategorieën, locaties en natuurlijk op interesses. Via Facebook kun je consumenten bereiken die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten en die jouw merk waarderen.

Ook voor B2B marketing leent Facebook zich goed. Je kunt onder meer targetten op directeuren, eigenaren en ondernemers. De meeste mensen zitten dagelijks op Facebook en dat betekent een regelmatige interactie met bestaande en potentiële klanten. Je kunt dingen aanbieden, maar ook heel expliciete vragen stellen: “Wat zou je ervan vinden als ik dit en dit op de markt breng?”

LinkedIn effectief inzetten

Adverteren op Linkedin, heb je dat al eens overwogen? En om dan meteen een stapje verder te gaan: wat denk je van een tweetalig profiel. Dit bevelen we van harte aan als je ook internationaal zaken doet. Voor de gebruiker verloopt een en ander automatisch. Als zijn of haar standaardtaal op Nederlands staat, wordt jouw informatie in het Nederlands aangeboden. Is de gebruiker Engelstalig dan krijgt hij jouw berichten altijd in het Engels gepresenteerd. Voor meer tips als deze kun je terecht op www. yourbusinessonline. nl.

In de blokartikelen wordt je bijgepraat over de laatste trends. Denk aan de inzet van chatbots en persoonlijke / op maat gemaakte content. Heb je behoefte aan een gesprek met Your Business Online? Je bent welkom op het kantoor aan de Ambachtlaan 33 in Etten-Leur. Zou je dan wel eerst een afspraak willen maken? Dat kan telefonisch: 076-8897629. En via mailadres info @ yourbusinessonline. Nl.

https://www.yourbusinessonline.nl