RT Marketing Begrippen
Image default
Artikel marketing

Magneetplaten en posters

VEELZIJDIGHEID VAN MAGNEETPLATEN

Heeft u vaak wisselende afbeeldingen bij u in het bedrijf en moeten die mooi worden opgehangen? Kies dan voor magneetplaten van Uwprinter. De stickers zijn speciaal gemaakt voor het gemakkelijk verwisselen, verwijderen en hergebruiken van de magneetplaten. De magneetplaten zijn van een hoge kwaliteit vinylstickers. De platen worden geplakt op magneetfolie en afgewerkt met een glanslaminaat. Er zijn verschillende luxe afwerkingen mogelijk. Voor het bestellen van magneetplaten zijn er ook verschillende formaten. Wij passen ons aan uw wensen en staan in alle tijden paraat.

Waarom een magneetplaat?

De platen zijn de gemakkelijkste oplossing voor een tijdelijke belettering. U heeft zelf de mogelijkheid om het tijdstip van het aanbrengen en het verwijderen van de platen te bepalen en dit kan op gemakkelijke wijze. Het bestellen van dit product is zeer eenvoudig en er is een snelle levering. U hebt het product namelijk al binnen vier werkdagen in huis. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen magneetplaten kopen, maar ook gerelateerde producten zoals magneetposters, deze zijn bedoelt voor lichtere producten. Terwijl zwaardere producten beter werken bij magneetplaten. De klant is koning en is altijd het belangrijkst, dus bij vragen kunt u ons altijd helpen.

Onze voordelen:

  • Verschillende luxe afwerkingen
  • Kies zelf uw formaat
  • Geen plakband nodig
  • Top kwaliteit materiaal

UW EIGEN MAGNEETPLATEN LATEN BEDRUKKEN!

Heeft u verschillende afwerkingen nodig door het jaar heen? Kies dan voor de magneetplaten van Uwprinter. De magneetplaten zijn van een hoge kwaliteit vinylstickers. De platen worden geplakt op magneetfolie en afgewerkt met een glanslaminaat.

WAAR KAN IK HET VOOR GEBRUIKEN?

De platen zijn voor meerdere doeleinden beschikbaar, maar worden vooral gebruikt op auto’s. Door de auto op deze manier te bestickeren heb je een gemakkelijke manier van reclame en het kost niet veel. Daarnaast is het gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er oude resten aan blijven plakken.

WAT IS DE LEVERING EN HET FORMAAT?

De levering voor de magneetplaat is vier werkdagen. Dit kan in elk gewenst formaat zijn. Het formaat kunt u zelf invoeren op onze website. Hebt u vragen? Dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor u klaar.

HULP NODIG?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van u eigen magneetplaat of hebt u vragen over de magneetplaten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag!

WAT KAN IK NOG MEER BESTELLEN?

Niet op zoek voor zware producten, maar voor lichtere producten? Kijk dan eens op de pagina magneetposters. Natuurlijk zijn er ook andere ideeën, zoals gewone posters of flyers.

Voor allerlei soorten drukwerk, reclame material en beurs materiaal, ga snel naar uwprinter.nl en bestel online!

https://www.uwprinter.nl

Gerelateerde artikelen

Het vroegere schoonheidsideaal

Extra druk door het hebben van succes

Backlinks kopen betekent een hoge positie in de zoekresultaten