RT Marketing Begrippen
Image default
Aanbiedingen

Werken in de cloud: veilig en gemakkelijk

Herken je dat wanneer je bedrijf of organisatie groeit er steeds meer behoefte is voor samenwerken? Met een werkplek in de cloud voor jou en je medewerkers profiteer je precies van flexibele structuur zodat je veel efficiënter kunt werken. Met Microsoft 365 en Microsoft Azure helpt NEWMINDS systems ervoor dat jouw ICT-management helemaal klaar is voor de toekomst. Bij ons kunnen ZZP’ers en MKB bedrijven terecht voor het NMS cloudwerkplek. Dit Microsoft cloud beheerde werkplek biedt een centrale beheeromgeving voor alle devices, servers en licenties die daadwerkelijk nodig zijn met geautomatiseerde updates en veel meer mogelijkheden voor gebruikers op het gebied van personalisatie, virtualisatie, samenwerking, machine learning, business intelligence en integraties.

Kies ook voor het meest volledige en veilige ICT-pakket

Overal en altijd werken waar je maar bent met elk apparaat? Wie wil dat nou niet? Met het NMS Cloudwerkplek profiteer je altijd van volledige bescherming en up to date online werkplek voorzien van alle software tools die jij nodig hebt om je werk te kunnen doen en dat voor een vast bedrag per maand – per gebruiker. Dus je bent ook nog eens flexibel in gebruik en kosten. Komen er medewerkers bij? Dan kunnen we dit opschalen. Gaan er medewerkers weg, dan schalen we het abonnement terug. Op afstand beheren wij de beveiliging van je werkplek zodat je nooit zorgen hoeft te maken dat er lekken zijn in je software of dat je een verouderde software draait. Ben jij opzoek naar het ICT-pakket dat bij jouw bedrijf past? Dan ben je aan het juiste adres.

Microsoft 365 voor een complete werkplek in de cloud

Overstappen op een cloud werkplek is niet alleen veilig, maar ook heel eenvoudig. Bij NEWMINDS systems helpen onze ICT specialisten jou met de overstap van mail, contactgegevens, bestanden en software zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Deze migratie naar Microsoft 365 gaat naadloos en wij zorgen ervoor dat je een online werkplek hebt die meteen gereed is voor gebruik. Of dat nu werken op afstand is in Microsoft Teams of het gebruiken van Microsoft Outlook voor al je e-mail accounts. Ook kunnen wij op afstand meekijken en het systeem overnemen om de juiste veranderingen door te voeren zodat je weer snel verder kunt met veilig en effectief werken.

ICT advies en implementatie bij NEWMINDS systems

Laat het inrichten van een cloud werkplek, een online backup, een Microsoft SQL server of het inrichten van Microsoft Dynamics over aan de specialisten van NEMWINDS systems zodat jij je kunt concentreren op je werk. Zorgenvrij ICT zonder storingen en altijd voorzien van de nieuwste beveiligingsupdates. Onze ICT specialisten houden de servers van onze gebruikers 24/7 in de gaten zodat we snel kunnen ingrijpen als iets niet werkt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons dan via +31 74 20 20 112 of of vraag een gratis ICT scan aan.

https://www.uwprinter.nl