RT Marketing Begrippen
Image default
Aanbiedingen

Schoenen voor de veiligheid en lange tochten

Nijhof Safety: specialist in werkschoenen

Ben je werkzaam in een specifieke branche of verleen je dienstbare veiligheid voor de medemens als hulpdienst verlener ( politie, brandweer, ambulance) ? Dan biedt Nijhof Safety een uitstekende en ruime keus in veiligheidsschoenen. Zo hebben we voor brandweer personeel de beste schoenen met die voorzien zijn van vernuftige technieken.

Omdat wij officieel Haix dealer zijn kun je bij ons terecht voor de nieuwste Haix modellen voor heren en dames. De brandweerlaarzen specifieke zijn uitermate geschikt voor brandweer personeel die standaard laarzen niet goed genoeg vinden. Zo zijn Haix brandweerschoenen voorzien van het Haix HD Cap systeem met rubberen kruipneus en gripprofiel. Het Haix Climate Systeem houdt je voeten altijd op de juiste temperatuur een voorkomt zweetvoeten. En dankzij het Haix SR systeem is de schoen voorzien van een speciale leer behandeling die hitte weerkaatst, waardoor de schoen zeer hogere temperaturen kan verdragen. Tot slot blijven je voeten super veilig dankzij neusberscherming, zaagbescherming en doortrap beveiliging. En maak je geen zorgen of de schoen wel goed past, want dankzij het slimme haix zooltjes systeem, met 3 verschillende zolen, kun je de pasvorm van de schoen helemaal aanpassen naan jouw voeten.

ESD werkschoenen van Sixton

Het metk Sixton maakt innovatieve schoenen voor de professional. In het speciaal de ESD werkschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt van een combinatie van microfiber en velours. De Microfiber hielpolstering zorgt ervoor dat de hiel beter sluit in de schoen. Hierdoor wordt slijtage aanzienlijk verminderd en het draagcomfort verhoogd. En door gebruik van aluminium als veiligheidsneus, blijfven Sixton schoenen ultra licht zonder in te leveren op comfort en bescherming.

Wat is ESD:

ESD staat voor Electro Static Discharge of wel elektrostatische ontlading. Door de ESD toepassing in de veiligheidsschoeisel worden elektrostatische schokken voortdurend en effectief afgevoerd naar de grond. Hierdoor zijn deze schoenen geschikt voor binnen speciale werkgebieden. Dank aan bedrijven waar gewerkt wordt met computergevoelige chips en onderdelen.

Sportieve werkschoenen van haix

Wie zegt dat werkschoenen saai zijn heeft het mis, die heeft namelijk nooit de sportieve werkschoenen van Haix ontdekt. Deze werkschoenen zien er van buiten uit als sportschoenen dankzij een sportief ontwerp met felle kleuren en veters in contrast kleuren. Maar niets is minder waar. De schoenen zijn voorzien van een Gore-Tex voering, dit maakt de schoen waterdicht en goed ademend. Het buitenmateriaal is een combinatie van speciaal Microfiber en textiel en dat maakt de schoen licht van gewicht. Ook aan veiligheid is gedacht, want de anti Slip zool ( gemaakt van een speciaal rubber ) kent een zeer goed profiel waardoor deze schoen in alle soorten tereinnen een goede anti slip werking biedt.

Aan gemak is ook gedacht. Want het unieke Haix Smart-Lacing Systeem is een slim Vetersysteem om de schoen sneller te sluiten en de veter veilig onder de tong te verbergen. En maak je gebruik van een eigen orthopedische zool? Dankzij de Haix Vario Wide Fit Systeem kun je met 3 verschillende inlegzolen de schoen individueel in de breedte van de voet aanpassen. Standaard wordt een rode inlegzool ( normaal ) met de schoenen meegeleverd. Voor een bredere voet dient de gele inlegzool ( breed ) of voor een smallere voet de blauwe inlegzool ( smal ) apart besteld te worden. Tot slot zijn deze sportieve schoenen metaalvrij en geschikt voor toepassingen waar metaal verboden is.

Lowa en Haix schoenen voor lange wandeltochten

Zodra het weer beter weer wordt is het natuurlijk tijd om erop uit te gaan. Lekker de bossen in, heerlijk wandelen met de lentezon in je gezicht. Hiken wordt steeds populairder in Nederland. Niet alleen ouderen, maar ook steeds meer jongeren en gezinnen ontdekken de kracht en schoonheid van de natuur en gewoon om erop uit te gaan met het gezin, familie en vrienden. Voor de langere wandeltochten wordt goed schoeisel altijd geadviseerd. Hiervoor kun je terecht bij Nijhof Schoenen waar je de nieuwe collectie wandelschoenen van Lowa en Haix kunt bestellen. Of je nu spontaan moet klimmen, klauteren of steile heilingen moet bedwingen met je voeten, met de schoenen van Lowa heb je altijd de juiste grip en comfort.

Bekijk de test van de Lowa Renegade GTX Hiking

 

https://www.nijhofsafety.nl