RT Marketing Begrippen
Image default
Marketing strategie

Online marketing Putten; kies voor Square Marketing voor een strategie op maat!

Online marketing Putten

Square Marketing is het meest persoonlijke online marketing bureau van de Veluwe. Het bureau onderscheidt zich door zijn unieke werkwijze. Deze bestaat uit een strategie op maat met enkele vaste bouwstenen waaronder inbound, advertising, data en conversie. Deze elementen zijn volgens Square Marketing de basis voor iedere marketingstrategie, echter kunnen deze geoptimaliseerd worden voor de elke unieke klant.

Online marketing bureau Putten

Geen business is hetzelfde, dus Square Marketing hanteert een op maat gemaakte digitale marketing strategie die een toegevoegde waarde heeft op de lange termijn. Op basis van deze gedachte wil het Puttense online marketing bureau een echte samenwerking met haar klanten. Met korte communicatielijnen kan het snel schakelen en vormt het een flexibele sparringpartner.

Square Marketing gaat voor 100% tevredenheid. Dit uit zich onder andere op het gebied van prijspositionering. Zo werkt Square Marketing contracten. Bij een contract is een bureau namelijk veelal gebonden aan een vast aantal uren per maand. Dit kan ten koste gaan van het online succes waar zowel het bureau als de klant naar streven. Om dit te voorkomen kiest Square marketing voor een samenwerking zonder contractverplichtingen.

Missie

De missie van Square Marketing vat het bestaansrecht van de organisatie goed samen. Het online marketing bureau legt de focus op de gehele organisatie van haar klanten voor de ontwikkeling van een geoptimaliseerde online marketing strategie. Deze strategie bestaat uit de juiste tools om online succes te behalen. Dankzij de kennis en kunde van Square Marketing en de dromen en visie van haar klanten resulteert dit in een strategie voor lange termijn.

Visie

De doelstellingen is om gelijkgestemde, gepassioneerde ondernemers te inspireren en deze te voorzien van een strategische online marketing strategie voor lange termijn. Door langdurige partnerschappen te creëren bouwt Square Marketing zowel aan haar eigen succes en die van haar klanten.

Klanten

De thuisbasis bevindt zich op de prachtige, rustgevende Veluwe. Hier is tevens het leeuwendeel van het klantenbestand gevestigd. Square Marketing bedient klanten uit onder andere Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet.

Bent u aangesproken door de werkwijze van dit online marketing bureau uit Putten? Neem dan vrijblijvend contact op en krijg direct een gratis websitescan!

 

https://www.squaremarketing.nl/