RT Marketing Begrippen
Image default
Industrie

Een spuitgieterij voor uw kunststofproducten op maat

Bent u in de stallenbouwsector, de tuinbouwsector, de medische sector of in een andere sector actief? En heeft u kunststofproducten op maat nodig? Maak dan kennis met spuitgieterij Structura uit Beringe. Structura werkt met het TSG-spuitgietproces. Dat is vrij uniek in Nederland en daardoor is het bedrijf meteen ook dé specialist op vlak van TSG-spuitgieten. Spuitgieten onder een lage druk brengt bovendien heel wat voordelen met zich mee. Zo worden er producten met een dikke wand gecreëerd en hebben de producten geen invalsplekken en inkrimpingen. TSG-producten zijn bovendien sterk en stijf en hebben een glad oppervlak.

Kunststofproducten op maat voor diverse sectoren

Als u actief bent in de stallenbouw, dan kan spuitgieterij Structura u voorzien van duurzame TSG-schermen. Die kunnen bijvoorbeeld ingezet worden in pluimveestallen en varkensstallen. Het spuitgietproces van Structura kan ook handig zijn voor bedrijven actief in de tuinbouwsector. Het bedrijf kan bijvoorbeeld behuizingen op maat van uw ventilatoren spuitgieten, die bovendien duurzaam en stabiel zijn. Ook voor TSG-producten in de medische sector kunt u aankloppen bij spuitgieterij Structura. De medewerkers zoeken naar de ideale oplossing voor de productie van uw displays. Ook de productie van andere kunststofproducten is mogelijk. Denk maar aan frames, covers en panelen.

Ga langs bij dit spuitgietbedrijf

Wilt u een bepaald ontwerp laten spuitgieten? Ga dan eens langs bij Structura in Beringe. Het team van experten luistert aandachtig naar uw ideeën en wensen en zoekt samen met u het naar het perfecte product. Het spuitgietproces van Structura verloopt bijzonder vlot. Daardoor worden uw kunststofproducten op maat binnen de vier weken geleverd. Wilt u meer weten over het bedrijf in het algemeen? Surf dan zeker eens naar de website van Structura. U vindt er meer informatie terug over de werkwijze, het machinepark, enzovoort. Als u specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de Structura-medewerkers.