RT Marketing Begrippen
Image default
Vervoer en transport

Deze internationale koerier staat direct voor u klaar

Heeft u een pakket dat naar een locatie in Europa moet? Dan schakelt u het best de hulp in van A-One Spoedkoeriers. Bij deze internationale koerier profiteert u van vele voordelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een quick pick-up. Hierbij wordt uw pakket al binnen 30 minuten na uw telefoontje bij u opgehaald en wordt gaat deze spoedkoerier meteen door naar de plek van bestemming. U profiteert bovendien van de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt en uw pakket is direct bij afhaling standaard verzekerd. U geeft dus met een gerust gevoel uw pakket af. Daarbij krijgt u ook nog eens persoonlijke aandacht; u wordt dus niet behandeld als nummertje.

Een groot wagenpark

Op het wagenpark van deze spoedkoerier staan diverse voertuigen die het mogelijk maken om u snel van dienst te zijn. Bestelwagens, bussen, bakwagens en koelbussen met diverse laadvermogens staan allemaal klaar om uw pakket zo snel mogelijk op plek van bestemming te krijgen. Heeft u een internationale opdracht en wilt u dat de koerier dit binnen 24 uur levert? Met één telefoontje regelt u het! Het wagenpark bevindt zich in Nieuwegein, maar zelfs als u aan de andere kant van Nederland bent, staat deze spoedkoerier direct voor u klaar. ‘Yes we can!’ is niet voor niets de favoriete spreuk van deze specialisten.

Maak gebruik van een betrouwbare koerier

Zoals eerder al vermeld, is uw pakket van de afhaal tot aan de levering verzekerd, of deze koerier nu internationale leveringen doet of binnen Nederland blijft. Daarnaast komen uw zendingen veilig aan, zelfs als deze koel moeten blijven in verband met gezondheidsredenen. Denkt u dan aan voedingsmiddelen of medicijnen. De koelbussen hebben ruimte voor twee pallets en rijden voor u door heel Europa. Heeft u interesse in alle voordelen die A-One Spoedkoeriers u biedt? Neem een kijkje op de website en raadpleeg de contactgegevens!