RT Marketing Begrippen
Image default
Dienstverlening

Informatie over moderne lampen van Led Design Holland

Van oudsher werden fabriekshallen, magazijnen en werkplaatsen uitgerust met wat gold als dé norm voor industriele LED verlichting: de TL buis. Inmiddels zijn die buizen vervangen door ledlampen en dan met name IP65 armaturen. Dit soort lampen hebben een behuizing die beschermt tegen stof en water. Lampen in de industrie moeten lange dagen kunnen maken. Er wordt vaak in ploegen gewerkt. De lampen branden soms zelfs volcontinu. De huidige generatie ledlampen kan dit zeker aan. Het licht dat leds afgeven, trilt niet (zoals licht van een tl-buis nog wel eens kon doen). De lichtbron geeft rustig en natuurlijk licht waarbij het prima werken is. De verblindingswaarde (UGR) is laag en dat is prima. Qua lichtkleur is er veel mogelijk tegenwoordig. Wat een slimme keus is, hangt af van de werkruimte en het soort arbeid dat er gedaan wordt.

LED specialist Led Design Holland weet alles over industriële lampen. Dus heeft u vragen, stel ze aan LDH! Van verlichting voor andere branches heeft deze led-expert ook verstand. We noemen winkels, showrooms, kantoren en gezamenlijke ruimtes van appartementen complexen. LDH heeft bijvoorbeeld samengewerkt met de volgende Verenigingen van Eigenaren:

  • Easystreet Breda;
  • Trademark Oosterhout;
  • Boogie Woogie Amersfoort;
  • De Vlinder Etten-Leur;
  • Eemlandterras Oegstgeest;
  • Het Meerpunt Warmond;
  • Marie van Eijsden-Vinkstraat Rotterdam;
  • ’t Spanjaardsgat Breda.

Voorbeelden van leds die LDH vaak inzet tijdens projecten zijn led-panelen, opbouw- en inbouwspots en led spots op een rail. Voor deze en alle andere leds geldt dat ze voor een flinke geldbesparing zorgen. Zodra de lampen geïnstalleerd zijn, zal de maandelijkse energienota omlaag gaan. Een ander groot voordeel van led is dat er minder lampen verbruikt worden, omdat leds zo lang mee gaan. Gemiddeld heeft een ledlamp een levensduur van zeker 50.000 branduren. Een led is trouwens ook een schone lichtbron; hij bevat veel minder vervuilende stoffen dan ander lampen.

Gaat u ook investeren in led? Als u vandaag contact opneemt met de klantenservice van Led Design Holland (076 – 888 33 00 / info@leddesignholland.nl), kan een van de medewerkers wellicht volgende week al bij u langskomen. En als het allemaal meezit, hangen de nieuwe leds de week daarop.

https://www.leddesignholland.nl/