RT Marketing Begrippen
Image default
Industrie

Het walsen van staal laat u aan deze specialisten over

Als het gaat om het walsen van staal, dan staat M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, in regio Veenendaal, voor u klaar. U kunt bij deze specialisten namelijk terecht voor standaardwalswerk met een profielwals. Ze hebben dan ook een aparte afdeling waar de profielwalsen voor u klaar staan – het walsen van staal is dan ook dagelijks werk voor deze specialisten. Daarnaast zijn deze specialisten sinds 2014 Lloyds overstempelbevoegd en sinds 2015 gecertificeerd volgens EN 1090-1 EXC 3. U weet ze zeker dat uw opdracht in goede handen is bij deze experts!

Deze experts zijn gespecialiseerd in allerlei walstechnieken

Het walsen van staal heeft verschillende toepassingen, en de specialisten van M. den Oudsten Buigwerken zijn gespecialiseerd in diverse walstechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan profielwalsen met meerdere stralen of 3D-walswerk, zoals trapbomen. Naast een profielwals beschikken deze specialisten over diverse walsrollen, waarmee ze onder meer HE-balken, IK-balken en UNP-balken. Verder realiseren ze ook buizen, strippen en kokers van staal in allerlei maten. Ze hebben dan ook altijd staal op voorraad, waardoor het mogelijk is om snel met de opdracht te beginnen voordat u eerst zelf materiaal aanlevert.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden

Het hoogwaardige machinepark van deze experts en hun ervaren vakmensen stelt het bedrijf in staat een exacte maatvoering aan te houden. Hierdoor vallen al hun producten vrijwel altijd binnen de toleranties. Wilt u het walsen van staal laten uitvoeren door deze specialisten? Of wilt u andere bewerkingen met een profielwals uit laten voeren? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de specialisten. De experts werken snel en efficiënt. Indien u dit wenst, ontvangt u een marktconforme offerte voor uw opdracht. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Bent u geïnteresseerd in een offerte? U vindt de contactgegevens op de website van deze specialisten. Ze hopen u snel verder te mogen helpen!