RT Marketing Begrippen
Image default
Aanbiedingen

Horeca is meer dan alleen eten en drinken

De horeca is een prachtige afkorting. De afkorting staat voor hotel, restaurant en café. In de horeca wordt veel gegeten, gedronken en natuurlijk geslapen. De horeca is meer dan enkel het eten en drinken. De inkoop van een horecaonderneming bestaat niet alleen uit drank en eten, maar het is meer dan dat. Heb jij ooit nagedacht over non food producten in de horeca. De horecagroothandel heeft naast het vele eten en drinken ook nog groothandel non food producten. Maak hieronder kennis met non food producten uit de horeca. 

 

Bestek, glas en servies 

Lekker al die gerechten die worden klaargemaakt in de keuken. De gerechten zullen ook geserveerd moeten worden. Het eten wordt vaak geserveerd op servies. In restaurants wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een bepaalde lijn met een soort servies. Alle serviezen in het restaurant zorgen voor eenheid met elkaar. Het eten op eten in een restaurant doe je met bestek. Het bestek wordt iedere dag opnieuw door de vaatwasser gedaan en gepolijst. Elke gast kan genieten van een heerlijke maaltijd met prachtig bestek. 

 

Naast het eten wordt er natuurlijk ook gedronken. Achter de bar wordt een heerlijk drankje voor jou ingeschonken. Het drankje wordt vaak geserveerd in een glas. De glazen worden ook iedere dag opnieuw gespoeld. Daarna is het belangrijk om de glazen om de juiste manier af te drogen, om eventuele strepen te voorkomen. 

 

Tafelrokken

De restaurants en cafés hebben vaak een prachtige uitstraling. De tafels zijn keurig gedekt met een tafelrok. De tafelrokken worden na gebruik gewassen en gestreken. Iedere medewerker uit de horeca is bekend met de vlekken van de rode wijn. Deze vlekken zijn lastig te verwijderen. Wij kunnen ons voorstellen dat je op zoek gaat naar nieuwe tafelrokken. Bij Facility Trade Group ben je aan het juiste adres voor een aantal nieuwe tafelrokken. 

 

Keukenapparatuur 

Het eten wordt bereid in de keuken. Je kunt ervoor kiezen om een heerlijke biefstuk te bestellen. De biefstuk en alle andere gerechten wordt bereid in de keuken. Voor het bereiden van deze maaltijden zijn verschillende keukenapparaten nodig. Zelfs tijdens het borrelen op het terras kan jij eten bestellen. Voor het maken van een aantal heerlijke bitterballen is een frituurpan vereist. De horeca is veel meer dan enkel het eten.

 

https://facilitytradegroup.nl/