RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Kom er eens uit!

Gedurende de hele situatie waarin onze wereld nu in verkeert hebben veel mensen ontzettend lang binnen gewoond. Iedereen kent zijn of haar huis nu van kelder tot zolder! Als je van plan was om voor COVID-19 te verhuizen, en dat nog steeds van plan bent als de timing juist is, neem dan deze tijd om na te denken over wat werkt en wat niet in je huidige huis. Bijvoorbeeld, die trappen die je 10 keer per dag hebt beklommen, hebben je misschien in beweging gehouden terwijl je thuis bent gebleven, maar misschien wil je traploos wonen in je volgende huis. Of misschien is de tuin waar je dacht dat je zonder kon, nu een musthave geworden.

 

 

Stel je zelf de volgende vragen

 

Je moet je zelf een aantal dingen afvragen voordat je überhaupt gaat overwegen om een nieuw huis te gaan kopen en je oude huis te koop te zetten

 

 

– Hoe bevalt je huidige huis op een schaal van 1-10? – Wat is de beste kwaliteit van je huis? – En de slechtste kwaliteit? – Hou je van de stijl van je huis? Zo niet, is er dan een bouwstijl of tijdperk dat u verkiest? – Wat is je favoriete kamer en wat maakt het leuk om daar tijd door te brengen? – Ruimte en stroom: hoe voel je je als je thuis bent? – Heb je genoeg ruimte of te veel? Waar zou je meer / minder ruimte kunnen gebruiken? – Hoe zou je de indeling omschrijven – een open plattegrond of meer gecompartimenteerd? Past het    bij jouw levensstijl? – Heeft u genoeg of te veel slaapkamers? Badkamers? – Hou je van het aantal niveaus (enkelvoudig of met meerdere artikelen)? – Ben je blij met de ramen (voldoende natuurlijk licht, goed geplaatst, te zonnig)? – Hou je van de armaturen en afwerkingen? – Is er een gespecialiseerde kamer die u nooit heeft gehad maar altijd al wilde hebben (zoals een thuiskantoor, een fitnessruimte, een naaikamer, een wasruimte of een modderkamer)?

 

 

Woning te koop

 

Huis te koop roggel? Zorg dan dat je alle zaken in orde hebt en met de juiste partij in zee gaat. Wees niet bang om vragen te stellen en ben altijd goed voorbereid.

https://vancromvoirt.nl/makelaar-roggel/