RT Marketing Begrippen
Image default
Banen en opleidingen

STABILITEITSINGENIEUR STAALBOUW

Jouw verantwoordelijkheden

HAYS Construction Kortrijk is op zoek naar stabiele ingenieurs voor de onderzoeksdiensten van een bekend ontwerp- en productiebedrijf. Het bedrijf ontwerpt, produceert en assembleert stalen silo’s in elke productiesector (voeding, landbouw en chemische industrie) wereldwijd.

Je bestudeert klanttekeningen en technische details en gebruikt ze om stabiliteitsstudies voor staalconstructies of industriële gebouwen voor te bereiden. Daarnaast moet u ook letten op berekeningen met betrekking tot stalen vloeren, balken, kolommen, etc. … Het bedrijf is wereldwijd actief, dus voor sommige projecten werk je volgens Europese of internationale normen. Het is uw verantwoordelijkheid om advies, ondersteuning en opvolging te geven aan het projectteam, terwijl u de nodige normen verzamelt en onderhoudt.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn mensen op zoek naar constructeurs (industrieel of civiel) met voorafgaande ervaring. Ben je echter net van school gekomen, dan kun je van de gelegenheid gebruik maken. Je hebt sterke analytische vaardigheden en kunt snel passende beslissingen nemen. Je kunt vlot samenwerken met SCIA-engineers en autocad, en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden om intern en extern aanbevelingen te doen. Innovatie en persoonlijke investeringen zijn erg belangrijk. Aangezien sommige projecten in het buitenland worden uitgevoerd, is kennis van het Nederlands, Engels en Duits (eventueel Duits) ook een pre.

Ons aanbod

Het bedrijf biedt uitdagende banen in een internationale werkomgeving, waar jij het initiatief kunt nemen om jouw functie vorm te geven. In de beginfase krijg je uiteraard de nodige begeleiding en training. U kunt rekenen op een goed salaris plus diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfswagen en groeps- en hospitalisatieverzekering.


https://www.vindazo.be/vacatures/scia-engineer.html