RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Urenregistratie online bijhouden belangrijker dan verwacht

Voor zowel werkgever als werknemer is het interessant te weten hoeveel uren er besteed worden aan bepaalde onderdelen. Als werknemer kun je je uren achteraf verantwoorden en met een duidelijk en overzichtelijk schema van werkzaamheden met bijbehorende tijd.

 

Urenregistratie online heeft vele voordelen

Buiten dat je alle uren kunt verantwoorden, heeft een urenregistratie online veel meer voordelen.

–          Overzichtelijke weergave

Door het rooster online op te slaan, verzamel je alle zaken over de uren op één plaats. Hierdoor zul je al jouw taken beter begrijpen, wat natuurlijk erg handig is. In een opzicht kun je bijvoorbeeld zien hoeveel uren er elke maand overgewerkt zijn.

–          Efficiëntie

Het is logisch dat wanneer uren online worden bijgewerkt, dit een stuk sneller en dus ook efficiënter is dan op traditioneel papierwerk.

–          Snel gedeeld

Het doorsturen van een urenregistratie online wordt een stuk makkelijker. Zowel werkgevers als afnemers hebben directe toegang tot deze informatie. Voor eigen administratie is het ook mogelijk om de data te exporteren naar een pdf-bestand.

Zeker aan te raden voor zelfstandige ondernemers

Ben jij Zzp’er? Dan is het bijhouden van een online uren registratie een slim idee. Door gewerkte tijd goed bij te houden en digitaal te noteren, kun je ervoor zorgen dat je ook echt de inkomsten krijgt waar je hard voor gewerkt hebt. Het is daarbij ook handig om inzicht te krijgen in hoeveel uur je aan bepaalde activiteiten hebt besteed, zodat je beter kunt voorspellen hoe lang iets in de toekomst gaat duren.

https://keeping.nl/urenregistratie