RT Marketing Begrippen
Image default
Financieel

Weten hoeveel je kunt lenen met simulatie lening

Iedereen heeft een andere reden om geld te willen lenen. De reden waarom je geld wilt lenen wordt ook wel een leendoel genoemd. In deze blog lees je meer over verschillende leen doelen en hoe je deze zou kunnen bekostigen.

Verschillende leen doelen

Het beste is natuurlijk flink geld sparen voor het bekostigen van projecten of doelen. Helaas gaat dat niet altijd zo simpel. Veel mensen kiezen er dan voor om geld te lenen. Enkele populaire leendoelen zijn:

–          Inrichting

Als het tijd is voor nieuwe meubels in huis en je hebt daar momenteel het geld niet voor kun je ervoor kiezen dat geld te lenen. Het is dan wel zaak dat je vooraf goed weet welke lening je daarvoor mag afsluiten. Een nieuw ingerichte woning kan werken als een echte geluksbrenger, je bent namelijk best veel uren van de dag thuis. Je wilt je dan wel fijn voelen in jouw eigen woning.

–          Vakantielening

Een mooie verre reis maken met het hele gezin? Of tussendoor op vakantie om jezelf weer even helemaal op te laden? Dan kun je ervoor kiezen wat geld te lenen om hiermee een reis te kunnen bekostigen. Met het geleende geld zorg je voor een geld reserve waardoor je de hele reis onbezorgd kunt genieten zonder geldzorgen.

–          Tweedehands auto

Ja, je leest het goed. Geld lenen voor een tweedehandsauto is de normaalste zaak van de wereld. Er zitten bijna alleen maar voordelen aan vast. De auto is na aankoop namelijk écht van jou en je kunt ook nog eens schadevrije jaren opbouwen!

 

Simulatie lening

Als je niet genoeg geld gespaard hebt om een project te kunnen bekostigen zou je een lening kunnen overwegen. Heb je nog nooit een lening aangevraagd of heb je er gewoon niet veel verstand van, dan zou je een simulatie lening kunnen doen. Het enige wat je hiervoor hoeft te weten is hoeveel geld je wilt lenen en voor welk doel. Vervolgens zie je met de simulatie lening hoeveel je maandelijks moet afbetalen voor deze lening. Kortom, een hele makkelijke manier om erachter te komen hoeveel je mag lenen voor jouw persoonlijke doel.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/simulatie/