RT Marketing Begrippen
Image default
Mode en Kleding

Dit zegt de kleur van de stringbody over je mood

Wat je misschien niet weet is dat de kleur van je lingerie best veel zegt over je. Naast de verschillende modellen zoals een teddy, stringbody of korset zijn kleuren net zo belangrijk. In deze blog lees je meer over wat de kleur van je lingerie over je zegt.

 

Verschillende kleuren

Zwart staat vooral voor veilig, met toch een tikje mysterie. Door de week is het een makkelijke kleur voor onder kleding, maar in de slaapkamer kan het intens verleidelijk zijn. Wil je aantrekkingskracht en passie uitstralen? Dan is rode lingerie helemaal voor jou. Daarbij geeft deze kleur je onbewust een zelfvertrouwen boost en energie! Als je het wat rustiger aan wil doen is de kleur wit een betere keuze. Samen met de rustige uitstraling geeft het ook een gevoel van elegantie. Meng je wit met rood dan krijg je roze, de meest girly kleur van ze allemaal. Door de zachtheid en lieflijkheid van de kleur zal je energiepijl op balans zijn. Als afsluiter de kleur blauw, wat waarschijnlijk niet iedereen in haar lingerielade heeft liggen. Deze kleur staat voor stabiliteit en is een aanrader om op een subtiele manier uit je comfortzone te stappen.

 

Ga altijd voor een verleidelijke mood met een stringbody

Door de verleidelijke look en feel van een stringbody zal je altijd een verleidelijke uitstraling hebben, los van de kleur. De stringbody sluit perfect om het lichaam heen en kan daarom ook prima gedragen worden onder dagelijkse kleding.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/