RT Marketing Begrippen
Image default
Mode en Kleding

Hoe pak jij je reistas in? Tips en trucs

Hoe pak jij je reistas in? Tips en trucs 

Je tas inpakken kan nog wel eens lastig zijn. Of je koffer is te klein of je hebt teveel spullen. Je vergeet altijd iets gebeurd ook nog heel vaak bij mensen. Hierdoor willen mensen vaak trucjes weten of ze maken voor zichzelf een bepaald ritme aan om dit te doen. Daarom delen wij graag onze trucs met je om je tas in te pakken!

 

Een goede tas hebben

Het belangrijkste is en ook meteen punt nummer één is om goede reistassen te bekijken. Misschien heb je er al eentje die je al jaren gebruikt, maar als je die niet hebt is het echt belangrijk om te investeren in eentje. Het is een product die je vaker gaat gebruiken en ook nog eens heel handig is om te hebben. Je kunt een keertje eentje van iemand lenen om te kijken welke variant jij het leukst vindt om te hebben.

 

Er zijn namelijk nog wel verschillende soorten reistassen. Daarom moet je voor jezelf kijken welke handig is zodat je wel investeert in de juiste. Daarbij is het ook belangrijk om nog een extra tas te hebben. Het is niet handig om deze tas te blijven gebruiken voor andere dingen. Een schoudertas dames zwart is het beste om erbij mee te nemen. Hij past qua kleur dan overal bij en hij is klein. Hij kan makkelijk mee en je hoeft niet dezelfde tas te gebruiken steeds,.

 

Doe je dat wel dan kun je het risico lopen dat je dingen gaat vergeten als je ze eruit haalt. Het is ook nog eens een grote reistas, dus als je uiteten gaat is het niet fijn dat je dan voor een paar kleine spulletjes zo een grote tas mee moet nemen. Of je moet ze in je handen houden wat ook niet fijn is. Als het regent is alles nat en anders kan het op de grond vallen.

 

Hang iets aan je spullen

Als je op reis gaat en je koopt een basic koffer of reistas dan heb je altijd het risico dat iemand anders hetzelfde heeft. Het laatste wat je wilt is dat je de verkeerde tas meeneemt. Daarom raden wij altijd aan om aan zulke dingen iets te hangen zoals bijvoorbeeld een sleutelhanger. Hiermee onderscheid je jouw tas van die van iemand anders. Diegene ziet dat ook en je verkleint het risico dat je tas wordt meegenomen.