RT Marketing Begrippen
Image default
Internet marketing

De achteruitrijcamera als hulpmiddel en zichtoplossing

Regelmatig sta jij ingeroosterd voor een nachtdienst met de vrachtwagen, omdat het verkeer aanzienlijk afneemt naarmate de avond vordert. Om die reden vind jij het dan ook geen probleem om je ’s avonds en ’s nachts op het wegdek te bevinden, want dan is het mogelijk om lekker door te rijden en zo de files te vermijden. Desondanks betekent minder auto’s op de weg niet direct dat de gevaren van het verkeer afnemen, integendeel: het blijft nog altijd belangrijk om alert te blijven gedurende de rit. Koffie is niet voor niets onmisbaar tijdens de nachtdienst, maar ook een achteruitrijcamera mag niet ontbreken aan een avondrit.

Efficiëntie en veiligheid op de weg

Vrachtwagens, campers, bestelbussen, brandweerwagens en vuilnisauto’s hebben allemaal gemeen dat ze van enorme afmeting zijn en bestuurders van deze voertuigen daardoor kampen met een dode hoek en beperkt zicht aan de zijkanten van de wagen. Wie op vakantie gaat met de camper, de weg op gaat met een vuilniswagen of een rit moet uitzitten in een vrachtwagen zal het voertuig daarom uit moeten rusten met een achteruitrijcamera, die bedoeld is om het zicht rondom het voertuig te verbeteren. Deze zichtoplossing vergemakkelijkt bijvoorbeeld het inparkeren, invoegen, achteruitrijden en inhalen met één van de eerdergenoemde voertuigen. Bovendien is de geavanceerde achteruitrijcamera ideaal voor nachtritten door het nachtzicht en is de camera water- en schokbestendig. Ook voor landbouwvoertuigen is de achteruitrijcamera dus het perfecte hulpmiddel en de ideale zichtoplossing voor bestuurders die beperkt worden in hun zicht.

Een achteruitrijcamera bestellen

Is de achteruitrijcamera voor jou een onmisbaar hulpmiddel en kan jij niet wachten om de achteruitrijcamera bestelbus of achteruitrijcamera vrachtwagen aan te schaffen? Aarzel dan niet langer, maar neem een kijkje op de website van Van Zwitserland voor het gehele assortiment aan achteruitrijcamera’s van hoge kwaliteit door het nachtzicht, schokbestendigheid en waterafstoting.

https://www.vanzwitserland.nl/