RT Marketing Begrippen
Image default
Internet marketing

Door wie laat je je website optimaliseren?

Bereik meer (potentiële) klanten door middel van website optimalisatie

Heb je er al eens aan gedacht om website optimalisatie uit te laten voeren door een online marketing buro? Wellicht heb je een laag bezoekersaantal. Of je bezoekersaantal licht juist hoog, maar bezoekers verlaten snel je website zonder een aankoop of aanvraag te hebben gedaan. In beide gevallen gaat het team van Pingwin graag op zoek naar de oorzaak en vergroot de gebruikerservaring (User Experience). Dus als je zegt, ik wil een nieuwe website of webshop laten maken, benader dan een online makreting bureau. Dan kun je meteen je linkbuilding uitbesteden.

Verschillende mogelijkheden op het gebied van optimaliseren

Wist je dat website optimalisatie in verschillende vormen uitgevoerd kan worden? Denk hierbij aan toegankelijkheid, de grafische vormgeving, functionaliteiten en het gebruiksgemak van de site. Een optimalisatie kan namelijk op verschillende gebieden van toepassing zijn en bij iedere website weer verschillend zijn. Voordat de optimalisatie van je website plaats gaat vinden, wordt je website uitvoerig geanalyseerd. Je weet hierdoor direct waar de knelpunten liggen en waar ruimte is voor verbetering. 

Een full service online marketing bureau

Een full service online marketing bureau, dat is waar je bij Pingwin verzekerd van bent. Bekijk de volledige dienstverlening online en neem eenvoudig contact op via het formulier op de website. Het team van accountmanagers, webdesigners, SEO-specialisten en experts op gebied van SEA en conversie gaat graag een langdurige en prettige samenwerking met je aan, om op deze manier je bedrijf op korte en lange termijn succesvoller te maken.

 

https://www.marketing-en-management.nl/