RT Marketing Begrippen
Image default
Bedrijven

Deurluiken zijn geen deuren

Bent u op zoek naar mooie deurluiken vraag uzelf eens af waarom u op zoek bent naar deurluiken. Deurluiken zijn al jaren de manier om van de ene wereld naar de andere te stappen maar de vraag is waar bevinden we ons nu? In welke wereld zijn we nu? Zijn we niet te vaak door deurluiken heen gedoken en weten we nog wel waar we nu zijn? Deurluiken zijn vaak portalen naar andere dimensies waar u vaak hele rare dingen kan zien maar wellicht is dit wel het rare ding. 2020 is een fenomeen wat bij het andere deurluik hoort, dat weet u diep in uw hart ook. Waar gaan we heen?

 

Deurluiken dienen ons niet

deurluiken dienen ons niet, deurluiken bestaan gewoon. Als we willen kunnen we er door heen duiken en komen we er aan de andere kant weer uit. Wellicht is de wereld toe aan vernieuwing aan destructie aan een deurluik of deurluiken. Misschien duiken we het liefst weg in vacua waarvan we niet weten waar ze naar toe leiden. Deurluiken zijn vacuum, een deur is een paradox, een tussengegeven, een staat van flux die alleen in afstand kan bestaan. Een deur kan alleen in dubbelzinnigheid bestaan en daarom hebben we meer deurluiken nodig.

 

Het persoonlijke versus het deurluik van ooit

Wij staan als mensen onder constante druk om iets van onszelf te maken. Maar vaak willen we dat helemaal niet, we leven in een constant zwaaien als een pendulum tussen opstaan, koffie en die gele trein in stappen en dan verdoofd voor een scherm onze wonden te likken. Deurluiken zijn dat ook, wonden likken, wonderlijkers, wonden likkers, waneer worden wij nou woorden likkers? Of Wonder likkers? Het antwoord lijkt op zich te wachten. Hij kijkt naar de lucht en ziet een lichte vibratie in alles, het systeem wankelt en hij voelt zich radeloos. Dan gaat de zon onder en alles wordt Zwart.